"Yılmaz hoca sayesinde bugünlere geldim"

11/03/2014
11
MAR
2014

Kimi yalnızca ekmeğinin peşindedir, gençliği sihirli kürenin peşinde koşmakla geçer; şairin dediği gibi duygular paketlenmiş, tecime elverişlidir. Kiminin vardır aşık olduğu renkler, altyapıdan kademe kademe yükselir ve sonunda hayalini kurduğu statta futbol oynamaya başlar, bu iki kat daha güzeldir.

İşte Boluspor’un  son dönem kazanımlarından Emre Kılınç… Taraftarlar tribünden “kırmızı” dediğinde saha içinde devamını getirerek cani gönülden “beyaz” diyenlerden…

Emre Kılınç ile Boluspor üzerine koyu bir sohbet yaptık. Boluspor’un genç yıldızı planlarını ve gelecekle ilgili düşüncelerini, Boluspor Dergisine anlattı.

İşte Emre Kılınç’ın röportajı…

Sana göre Boluspor’daki dönüm noktan ne oldu?

Geçtiğimiz sezon Osman Nuri Işılar hocanın son maçlarda göreve gelip bana şans vermesi diyebilirim. Benim dönüm noktam oldu. Kendimi gösterme fırsatı yakaladım.

Sezon içinde sürekli oynayabilseydin, nasıl olurdu?

Bu kadar iyi olabileceğimi düşünmüyorum. Çünkü bu sezon kendime olan özgüvenim çok arttı. Tecrübe edinebilirdim ama bu sezon olduğu gibi başarılı olacağımı zannetmiyorum. 

Boluspor’un kalbindeki yeri nedir?

Şu anda eğer buradaysam, PTT liginde futbol oynayabiliyorsam ve değer görüyorsam bunun tek sebebi Boluspor’dur. Ne olursa olsun unutamayacağım tek şey Boluspor’dur diyebilirim. Tüm şehrin arkamda durup destek vermesi beni olumlu olarak etkiliyor. İnşallah bende kulübümüze ilerleyen zamanlarda ekonomik olarak katkı sağlamayı düşünüyorum.

Boluspor macerası nasıl başladı?

Yılmaz hoca beğendi. Denenmeye gelmiştim ve çok kötü maçlar çıkarttım. Kimseyi tanımıyordum. Normalde çok utangaç bir yapım var. Bu yüzden hiç rahat olamadım. Ama Yılmaz hoca beni o takımda tuttu. İnan ki, ben o halimle kendimi takıma koymazdım. O sayede Boluspor macerası başladı.

5 yıldır Bolu’dasın. Zorluk yaşadın mı?

Lise 1’inci sınıfta Adapazarı’nda okuyordum. Evim Pamukova’da olduğu için 1 saat yol sürüyordu. O dönemde yurtta kalıyordum. Aslında çok zorlanmadım. Bir de Bolu’ya geldiğimde alt yapıda oynayan Ufuk ağabeyim vardı. U-17 takımında oynuyordu. Fazla zorluk çekmedim.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.