YILMAZ "BOLU DÜNYAYA SPORCU YETİŞTİREN BİR KENT OLACAK"

05/04/2018
05
NİS
2018

Türkiye Hokey Federasyon Başkanı Karakan; “Bolu’da her yıl Uluslararası organizasyonu yapma sözü veriyorum”

Bolu Belediyesi’nin ev sahipliğinde spor federasyonları başkanları ile yapılan toplantı meyvelerini vermeye başladı. Bolu’nun turizm, üniversite,  sağlık ve spor kenti olması için yoğun mesai harcayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ziyaret etti.
 

Bolu’da sporun her branşında ciddi atılımların yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; “Biz Bolu’nun geleceğini turizm, üniversite, sağlık ve spor kenti olacak şekilde planladık. Bolu uluslararası sporcuların kamp yapacağı ve Dünya’ya sporcu yetiştirecek alt yapıya sahip bir il olacak. Bu konuda bize destek Federasyon başkanlarımıza ve Gençlik İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum”dedi.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan’da ziyarette yaptığı konuşmada; “Başkanımız yaptığı toplantıya katılmıştım. Başkanımızın oradaki kararlılığı ve yapılan işin ciddi projelendirmesinden dolayı çok heyecanlandık. Ben orda bir söz verdim. Biz federasyon olarak güzel şehrimiz Bolu’da kendi branşımızda tüm katkıyı sağlayacağız dedik. Uluslararası alan Bolu ilimizi tanıtmamız gerekiyor. Biz federasyon olarak Bolu’da her sene Uluslararası organizasyonu alıp yabancı ülkelerden sporcuların gelmesini sağlayacağız. Bu bizim vazifemiz. Bolu ilini seviyoruz ve güzelliklerini yurt dışında herkesin görmesi lazım. Federasyon olarak takımımız için Bolu için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Başkanımızın toplantıda bir sözü vardı “Bu söylediklerimi kaydedin yapmazsam da hesap sorun”demişti. Bende aynı şekilde söylediklerimi kaydedebilirsiniz yapmazsam banada  hesap sorabilirsiniz” dedi.

Başkan Yılmaz’a yapılan ziyarette Federasyon Başkanlarının yanısıra Gençlik Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Belediye Meclis Üyesi Haluk Yerlikaya, Bolu Belediyespor Kulubü Başkanı Engin Alemdar’da hazır bulundu. Ziyaret sonunda Türkiye Hokey Federasyon Başkanı Sadık Karakan Başkan Yılmaz’a adının yazıldığı forma ile çim hokeyi sopası hediye etti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.