YILIN EN İYİ SPORCULARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

15/10/2019
15
EKİ
2019

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Yılın En'leri Ödül Töreni düzenlendi. Bolu'yu ve ülkemizi çeşitli dallarda temsil edip başarılı olan sporcular ödüllerini aldı.

17 Temmuz Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Bolu Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Hanefi Taştan, DSİ 53. Şube Müdürü Kazım Doğru, sporcular, sporcu aileleri ve öğrenciler katıldı.

“SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ”

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit gençlere hitaben, “Sizlerle gurur duyuyoruz. Aziz milletimizin, şanlı tarihimizin, yüce devletimizin temsilcileri olarak ecdadımızdan gelen değerlerimizi aynı şekilde devam ettirecek olan evlatlarımızsınız.

“AMACIMIZ TOPYEKÛN SPOR BİLİNCİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE DESTEKLENMESİDİR”

Amatör Spor Haftası dolayısıyla bir araya geldik. Bu haftanın amacı; öncelikle sporun halkımızın arasında etkin bir şekilde yayılması, amatör sporun desteklenmesi, bireylerin ve kurumların spora sponsor olmasının teşvik edilmesi, topyekûn spor bilincinin geliştirilmesi, desteklenmesi ve yerleşmesidir. Amatör Spor Haftası dolayısıyla ilimiz genelinde yaklaşık 400 sporcumuz 152 müsabaka yaparak spor etkinliklerinde bulundular. Sporcularımızı ve spora gönül verenleri kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.

“ORDUMUZA TARİHİNDE OLDUĞU GİBİ ZAFERLER VE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Bu anlamlı günde bir konuyu özellikle vurgulamamız gerekiyor. 35 yıldır emperyalist ülkelerin taşeronluğunu ve gayri meşru temsilciliğini yapan terör örgütlerini ve teröristleri temizlemek üzere; Birleşmiş Milletler sözleşmesinden, kararlarından ve uluslararası anlaşmalardan kaynaklanan hakkını kullanarak kahraman ordumuz 9 Ekim’den itibaren Suriye’nin kuzeyinde bulunan teröristleri temizlemek üzere Barış Pınarı Harekâtını başlatmıştır. Ordumuza tarihinde olduğu gibi zaferler ve başarılar diliyoruz.

“GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR”

Bugüne kadar bölgeye silah sevk edenler, terörist gönderenler binlerce şehidimizi görmezden gelerek devletimize karşı yine birlik içerisinde taarruza geçtiler. GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR. Bizler de bundan böyle dostumuzu, düşmanımızı daha iyi bilmek, tarihimizi öğrenmek, ecdadımızdan aldığımız ilhamla geleceğimize emin adımlarla yürümek durumundayız. Bu sebeple siz gençler çok önemlisiniz. Sizlerden her alanda başarılar bekliyoruz. Başarılarınız dolayısıyla da sizleri kutluyorum. Daha müreffeh ve daha güçlü bir gelecek için hep birlikte el ele…” ifadelerine yer verdi.

Amatör Spor Haftası kutlama etkinlikleri hakkında bilgiler veren Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara ise yaptığı konuşmasında, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışmalarını ve yatırımlarını aktardı.

Yapılan konuşmaların ardından Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki güreş ve cimnastik branşlarındaki sporcular gösteri gerçekleştirdiler. Sporcuların gösterileri katılımcılar tarafından beğeni ile izlenirken gösteri sonunda sporcularımızın Şanlı Türk Bayrağımızı açmaları ve asker selamı vermeleri büyük alkış aldı.

Gösterilerin ardından ise bu yılki Yılın En'lerine seçilen sporcularımızdan Ramazan Özdemir ile Oğuzhan Köse ve Yılın Spor Adamı seçilen Şener Çakar plaketlerini Bolu Valisi Ahmet Ümit’ten alırken, başarılı sporcular Samet Ünalan, Ümit Şamiloğlu, Göksu Üçtaş Şanlı, Bora Tarhan, Mert Efe Kılıçer, Hasan Bulut, Emre Öztekin, Onur Çelik, İlkay Uğuz, Mustafa Arca, Sercan Demir, Bilge Tarhan, Fahrettin Duman, Emir Öztürk, Batuhan Meriç Mamur, Muhammet Emin Duman, Abdulvasi Balta, Ayşenur Duman, Özlem Ceren Dursun, Oğuzhan Ayyıldız, Abdullah Yılmaz, Mervenur Eroğlu, Ömer Aşık, Mete Merken, Ceren Yılmaz, Eda Ergeldi, Hokey Takımı sporcuları ve Yılın Futbol Antrenörü Hacı Kürklü de plaketlerini aldılar.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.