YENİ YÖNETİM İLK İŞ OLARAK 1 MİLYON 700 BİNİ ÖDEYECEK

19/06/2016
19
HAZ
2016

Şanlıurfaspor'da Fethi Şimşek'in görevi bırakarak yeni yönetimi kurma görevinin Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye verilmesinin ardından yapılacak işler sıralaması oluşturuldu. İlk iş Boluspor'un alacağını ödemek.

Şanlıurfaspor’da kongre sonrasında ilk yapılacak iş olarak Boluspor’a ödenecek tutarına ödenmesi ve transfer yasağının kaldırılması belirlendi. Şanlıurfa Temsilcisi geçtiğimiz günlerde Boluspor ile Hakan Aslan anlaşmazlığı yaşamış ve mahkemelik olmuştu. Urfaspor için tahkim kurulu kararını vererek 1 yıl transfer yasağı getirilmişti. Şanlıurfaspor’da ilk iş olarak transfer yasağının kaldırılması belirlendi. Yeni gelecek yönetim Boluspor’a ödemesi gereken 1 milyon 700 bin lirayı ödeyerek transfer yasağını kaldırmayı hedefliyor.

KONGREYİ YAPAMADILAR

Öte yandan Şanlıurfaspor'un kongresi 2. kez ertelendi. Bakan Faruk Çelik tarafından Şanlıurfaspor’a yeni yönetim oluşturmak için yetki verilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, aday listesini oluşturamayınca bugün düzenlenen olağanüstü kongre ertelendi. Divan heyetine Şanlıurfaspor aday listesi verildi ama listede Urfaspor’a üye kişilerin olmamasından dolayı liste kabul görülmedi. Divan Başkanı Ötegeçili, aday listesinde düzeltilme yapılması için 15 dakikalık bir ara verdi. Ancak bu süre içerisinde başka bir aday listesi gelmeyince kongre Divan Başkanı tarafından 25 Haziran cumartesi günü saat 11.00’e ertelendi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.