YENİ SEZONDAN HEDEFİMİZ EN AZINDAN İLK ALTI

27/05/2014
27
MAY
2014

Ocak ayı başında yapılan kongrede göreve gelen geldiği bu yandan ilk kez basının karşısına çıkan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak Köroğlu Televizyonunda yayınlanan serbest vuruş programına katıldı.

Program yapımcısı Mustafa Özkan ve yorumcular İlhan Özdemir ile Mehmet Ali Atalay'ın sorularını cevaplayan Abak, Boluspor'un borcunun 7.3 milyon TL olduğunu belirtti. Ekonomik olarak bu sezon geçen sezon olduğu gibi aynı sıkıntıları yaşamayacaklarını belirten Abak 50. yılda hedefe oynayan bir takım kuracaklarını en azından ilk altıya oynayacak bir takım kurmak istediklerini belirtti.   

Yılmaz hoca için Fatih Terim'den izin istedik

Boluspor camiasının ısrarla üstünde durduğu ve takımın başında görmek istediği Yılmaz hoca ile sezon sonunda görüştüklerini belirten Savaş Abak, Yılmaz hoca ile karşılıklı konuşarak bu konuda karar birliğine vardıklarını yeni sezonda Yılmaz özen ile çalışmayacaklarını belirtti. Fethiye maçından sonra Zagrep'teki Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim'in yapacağı kursa katılmayarak Özen'in Boluspor için kendisine yakışanı yaptığını belirten Abak "Fatih Terim'in yardımcısı ile görüşebildim. Yılmaz hoca için son maç nedeniyle izin istedik ve o önemli kursa gönderemedik. Kendisi de son maçta takımın başında sahaya çıkararak gerekeni yaptı. Sonuç olarak Yılmaz hoca ile bu sezon devam etmeyeceğiz. Önümüzdeki hafta hocamız belli olacak" dedi.  

Yarın hoca belli olacak

Hoca arayışına devam ettiklerini belirten Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak, "Yeni teknik heyet konusunda önemli bir yol kat ettik. Çarşamba günü hocamız belli olacak. Ama isim vermem uygun değil. Yüzde 75 hocamızla anlaşacağız" dedi.

Haber: Tahir Çetin

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.