Yarım sezonda Boluspor taraftarının gönlünü kazanmıştı

11/12/2013
11
ARA
2013

Boluspor’un 2009 yılında yarım dönem formasını giyen ve kaptanlık yapan İlyas Kahraman uzun bir aradan sonra Bolu’ya gelerek iki eski takımının karşılaşmasını izledi.

Kırmızı beyazlılara 2009 yılında ara dönemde gelerek Boluspor’a katkı sağlayan eski yıldız futbolcu İlyas Kahraman uzun yılar sonra Bolu’ya geldi. Kırmızı Beyazlı formayı giydiği dönemde takım kaptanlığı yapıp kadroya katılması ile birlikte Boluspor’un çıkış yapmasında büyük bir rol oynayan İlyas Kahraman o dönemde kırmızı beyazlıların play-off oynamasına katkı sağlamıştı. Futbolculuk yaşamının ardından antrenörlüğe başlayan İlyas bir süre Eyüpspor’da çalıştıktan sonra teknik direktör Metin Diyadin’nin yardımcılığını yapmıştı. Boluspor’u yakından takip eden genç teknik adam, İBB karşılaşması sonunda Boluspor’u değerlendirdi.

 

 

SERİ GALİBİYETLER GELMEDİ

İlyas Kahraman yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Buraya gelirken üzerimde heyecan vardı. Formasını giydiğim Boluspor’u uzun bir aradan sonra canlı izleyecektim hem de dostlarımı görecektim. Oynadığım süre içinde iyi dostluklarım oldu. İBB maçı sonrası Boluspor’un şu anki durumunu değerlendirecek olursak, ligin geride kalan haftalarında şanssız maçlar kaybettiler. Bir türlü seri galibiyetler gelmedi. İsim isim bakacak olursak kağıt üzerinde kaliteli bir kadro var. İBB maçında ilk yarı şansız gol yemelerine rağmen ilk 45 dakika oyundan kopmadılar ve pozisyonlar buldular önce beraberlik gelebilirdi. Sonra galibiyet golünü bulabilirlerdi. Bir türlü istedikleri gol gelmedi. İlk 45 dakikadaki istekleri arzuları sonuç getirmeyince ikinci yarıda İstanbul Belediye maçta üstünlüğü alarak goller buldu. Boluspor taraftarı önünde önemli bir 3 puan kaybetti. Bu ligde her maçtan alacağın puan önemli. Boluspor bu maçı unutup diğer maçları düşünmesi lazım. Son üç maçta alacağı puanlarla ikinci yarıya daha iyi başlangıç yapa bilir. Tabiî ki şu anki mevcut kadroya takviyeler yapılması lazım. Bazı eksiklikler gözle görülüyor. Transferler yapıp kadro güçlenirse hazırlık dönemini daha iyi geçirip iyi bir Boluspor izlenebilir. Ben bundan sonraki maçlarında eski takımıma başarılar diliyorum gönlüm her zaman Bolu ile.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.