(VİDEO HABER) SAİT HOCA MANİSA MAÇI ÖNCESİ KONUŞTU

07/02/2018
07
ŞUB
2018

Spor Toto 1. ligde cumartesi sahasında Manisaspor'u ağırlayacak olan Boluspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar açıklamalarda bulundu.

Karafırtınalar "İki önemli karşılaşmayı kaybettik. Bir tanesini belki sezonun en iyi oyununu oynayıp, 6-7 tane net fırsatı harcayarak kaybettik. Daha sonra oynadığımız Gazişehir Gaziantep maçı beklentimizin altında oldu fakat orada da çok net pozisyonlarımız var. Yine hücum ederken kaptırdığımız bir topta gol yedik. İlerleyen dakikalarda duran toptan gelen bir gol ile mağlup olduk. Bu maçlara çok takılmayacağız. İlk 2'den uzaklaştık gibi görünüyor. Ama play-off'un 2 puan gerisindeyiz. Geldiğimizde 8 puan gerisindeydik. Önümüzde daha 14 maç var. İçeride oynayacağımız Manisaspor maçını çıkış maçı olarak görüyoruz. İnşallah sonucu öyle olur. Uzun vadeli hedef ilk geldiğimde de koymadım. Şimdide koymuyorum. Her maçı kazanmak için bundan sonra mücadele edeceğiz. Bunu yapacak gücümüz var." dedi.

Oyuncuların sağlık durumu hakkında bilgi veren Karafırtınalar, “Poepon’un sağlık durumu iyi, sorun yok. Takımla antrenmana çıkacak. Santos’un da ufak tefek ağrıları var. Caner’in MR’si çekilecek. Başka bir eksiğimiz yok şu anda.” ifadelerini kullandı.

Açıklamayı izlemek için aşağıdaki videoyu kullanabilirsiniz...

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.