VE SONUNDA O OYUNCUDA AYRILIYOR

17/08/2014
17
AĞU
2014

Boluspor’da Bulgar oyuncu Daniel Zlatkov ile yapılan görüşmeler neticesinde yolların birkaç güne kadar ayrılacağı öğrenildi. Kırmızı beyazlı forma ile gösterdiği performansla her kesimin takdirini alan Zlatkov, 2014-2015 sezonunun ilk yarısında sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olması sonrası sözleşmenin karşılıklı fes edileceği öğrenildi.

    Geçen sezon Bulgaristan’an transfer edilerek kadroya katılan Daniel Zlatkov oynadığı maçlarda performansı ile her kesimin takdirini almış mücadelesi ile öne çıkmıştı. Sezonun sonlarına doğru yaşadığı talihsiz sakatlıkla sahalardan uzun bir süre uzak kalacak olmasıyla birlikte 2014 -2015 sezonunda kadroda düşünülmeyen Zlatkov ile anlaşmaya varıldığı ve yolların ayrılacağı gelen haberler arasında yer aldı.

 

 

Çapraz bağlarındaki sakatlığın Ekim veya Kasım ayının başlarına kadar sürmesi beklenen Zlatkov için arayışlarını sürdüren teknik kadro yeni sezonda 3 yeni yabancı ile yola devam etmek istiyor.

 

Defans oyuncusu Zlatkov ile yapılan uzun görüşmeler neticesinde anlaşma vardıkları gelen haberler arasında yer alırken, birkaç güne kadar Zlatkov ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.