VE BOLUSPOR'DA TRANSFER MASAYA YATIRILIYOR

02/06/2017
02
HAZ
2017

TFF 1. ligde yeni sezonda artık ilk altıyı bile ağzına almak istemeyen Boluspor'da yeni sezon hazırlık kampı öncesi transfer masaya yattı. Kadrosunda 12-13 oyuncuyu tutacak olan kırmızı beyazlı ekipte transfer komitesi tüm raporları masaya yatırdı.

Başkan Necip Çarıkcı direk oynayabilecek 5-6 oyuncunun transfer edileceğini söylerken, talimatı üzerine transfer komitesinin süper ligden ve 1. ligden önemli isimleri üzerinde durduğu öğrenildi.

İç transfer önemli

Kırmızı beyazlı ekipte iç transfer görüşmelerinin de önümüzdeki hafta başlaması bekleniyor. Kiralık olarak gönderilip geri gelen oyuncuların durumu, yine bu sezon bekleneni veremeyen isimlerin gönderileceği yoğun toplantı gündemi Boluspor'un hali hazırda önünde bekliyor. 

Yabancı önemli

Yabancı oyuncu transferinde bu sezon Santos ve Rydell ile hedefi 12'den vuran yönetimin, en az bu oyuncular gibi iki yabancı oyuncuyu daha kadroya katması bekleniyor.

Raporlara ve piyasaya göre hareket

Scot ekibinin izlediği maç raporlarına göre çalışmalarını hızlandıran Boluspor yönetiminin, süper ligin bitmesini ve transfer piyasasının durumuna göre hareket edeceği öğrenildi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.