URFA LİDERİ DEVİRMEK İSTİYOR

17/12/2016
17
ARA
2016

TFF 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı İsmail Bağıban, Boluspor maçına ilişkin, "Kritik viraj olarak gördüğümüz Boluspor maçından 3 puanla ayrılarak rahatlamak istiyoruz." dedi.

Bağıban,  yaptığı açıklamada, yarın taraftarlarının önünde oynayacakları Boluspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladıklarını söyledi.

Takımda eksik ya da sakat futbolcunun bulunmadığını belirten Bağıban, son 4 resmi müsabakada sarı-yeşilli ekibin rakiplerine mağlup olmadığını vurguladı.

Liderle zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Bağıban, "Ligde ve kupada çok iyi bir grafik yakaladık. Boluspor da son dönemde iyi futbol sergiliyor. Kritik viraj olarak gördüğümüz Boluspor maçından 3 puanla ayrılarak rahatlamak istiyoruz. İlk yarının sonlarına geldik bu maçı kazanarak alt sıralardan uzaklaşmamız gerekiyor. Boluspor'u yenerek rahat bir nefes alacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Şanlıurfaspor, teknik direktör Kemal Kılıç'ın göreve gelmesinin ardından çıktığı 3 resmi maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Sarı-yeşilli ekip, ligde attığı 14 golün 4'ünü son iki maçta attı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.