UMUT MERAŞ'TAN ÇOK ÖNEMLİ TRANSFER AÇIKLAMASI

06/08/2019
06
AĞU
2019

Boluspor alt yapısında yetiştikten sonra geçtiğimiz yıl Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'a transfer olan ve bu sezon transfer döneminin başlaması ile birlikte adı üç büyüklerle geçen Cengiz Umut Meraş açıklama yaptı.

Sürecin uzamasından yakınan Meraş, alacaklarına karşılık boşa çıkabileceğini ancak Bursaspor'un ekonomik nedenlerden dolayı bu hakkını kullanmadığını belirtti. Cengiz Umut Meraş alacaklarına karşılık boşa çıkar ve istediği kulübe giderse transferinden yüzde 20 pay bekleyen Boluspor önemli bir transfer gelirinden olacak.    

Son dönemde transferlerle çokça anılan Bursasporlu futbolcu Umut Meraş, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla isyan etti. 23 yaşındaki savunmacı kendisine yurtiçi ve yurtdışından gelen teklifleri doğrularken yönetimin tutumunu eleştirdi.
Hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklama yapan Umut Meraş, "Profesyonel kariyerimde ilk defa bir kulüp başkanı ve yönetimi tarafından emeklerimin ve iyi niyetimin suistimal edilerek ciddiye alınmadığım için bu açıklamayı üzülerek yapıyorum. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda alacaklarımın ödendiğine dair çıkan haberler kamuoyuna yansıdı. Ben de her geçen gün şahsıma transfer teklifleri gelirken, alacaklarıma karşılık bonservisimi elime alabilecekken zor günler geçiren kulübüm Bursaspor'un zor günlere gelmesinde hatam olduysa bu hatama karşılık fayda sağlayıp ayrılmamın daha sağlıklı olacağını hissettiğim için alacaklarıma karşılık bana verilen taahhütlerden dolayı takımım Bursaspor ile birlikte antrenmanlara çıkarak yeni sezon hazırlıklarına başladım" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.