TEKNİK HEYET GÜLECEĞİNİ TUTAMIYOR

11/09/2018
11
EYL
2018

Spor Toto 1. Ligde 5'nci maçın hazırlıkları sürerken, Boluspor'da forma yarışı da iyiden iyiye kızışıyor. İlk 4 maçını kayıpsız geçen kırmızı beyazlılarda Sait hocanın gözüne girmek isteyen yedek oyuncular yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürürlerken, formayı kaptırmak istemeyen as kadro oyuncuları bu tempoda aşağı kalmıyorlar. 

Ligin ilk haftaları olması nedeniyle sakat ve cezalısı olmayan Boluspor'da her mevkide inanılmaz bir forma yarışı da dikkat çekiyor. Bu yarışa sonradan dahil olan golcü Franck Etoundi ile Özgürcan Özcan arasındaki forma yarışı da iyice kızışıyor. Lige verilen arayı iyi değerlendiren Franck Etoundi aradaki farkı kapatmaya çalışırken, ilk 4 haftada maça on birde başlayan Özgürcan Özcan formayı kaptırmamak için antrenmanların en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Batuhan Altıntaş'ın da forma beklediği bu mevkinin zevk veren mücadelesi önümüzdeki haftalarda Boluspor'a daha da yarayacak gibi görünüyor.

TEKNİK HEYET GÜLECEĞİNİ TUTAMIYOR

Her mevkide alternatifli kadrosu ile gelecek haftalar için umut veren Boluspor da ki bu yarış yine en çok teknik heyeti sevindiriyor.         

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.