TEKNİK DİREKTÖR ERGİNER İLK KEZ KONUŞTU

22/07/2014
22
TEM
2014

 

Boluspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Reha Erginer ilk kez konuştu. Genç teknik adamın açıklamaları...

''Ortak paydamız sizinde, bizimde, futbolcularında, yönetiminde ve taraftarında Boluspor'dur''

Şuana kadar ki çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Erginer "Biz burada kendi adımıza değil, Boluspor için buradayız. Ortak paydamız sizinde, bizimde, futbolcularında, yönetiminde ve taraftarında Boluspor'dur. Ayın 12'sinden bu yana çalışıyoruz. Ondan önce 5 gün U-21 takımımız ile çalıştık. Oradan A takıma aldığımız oyuncular var. Şuana kadar ki bölümü göz önüne alırsak, çalışmalardan oldukça memnunum. Arkadaşlarımızın arzusundan, hırsından, isteğinden, çalışma azminden ve çalışmalardan oldukça memnunum. Sakat oyuncumuz hiç yok. Bu bizim için çok önemli. Fiziksel anlamda ağır antrenmanlar yapıyoruz. Aynı zamanda artık yavaş yavaş taktik çalışmalarınada girdik. Çünkü yeni kurulan bir takımız. Geçen seneden devam eden oyuncu sayımız az. Bu yüzden taktik çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Tabiki zamana ihtiyacı olan bir takımız. Bu doğrultuda ilk etaptaki çalışmalarımız devam ediyor." dedi.
 
''Bu takımlada çok iyi işler yapacağız''
Transferler ile ilgili soruları yanıtlayan Teknik Direktör Reha Erginer şunları söyledi: "Tabii ki transfer ucu açık bir durum. Transfer sezonunun sonuna kadar devam edebililir transfer. Belki ayrılan arkadaşlarımızda olabilir. Şuan tabiki ne kadar erken olursa gelen transferler bizim için o kadar iyi. İçinde bulunduğumuz şartlar göz önüne alındığında şuana kadar PTT 1. Lig'de çok yüksek bir transfer piyasası var. Biz yinede bu süre içerisinde fena yol almadık. İyi oyuncular aldık ve almak istediğimiz oyuncularda var. Onlarlada görüşme halindeyiz. Kalması gereken oyuncular kaldı, gitmesi gereken oyuncular gitti. Bu sene yeni bir takım kuruluyor. Bu takımlada çok iyi işler yapacağız. Sadece bizim için bir zamana ihtiyaç var. "
 
''Altyapıdan bize gelecek oyuncular olabilir, bizden de altyapıya gidecek oyuncular olabilir''
Altyapı ile ilgili de konuşan Erginer "Altyapıdan bize gelecek oyuncular olabilir, bizden de altyapıya gidecek oyuncular olabilir. Orasıda bizim kendi takımımız. Ama benim amacım, buraya aldığımız oyuncuların gelişim göstermesini sağlamak. Gerekli şeyler biraz zaman içerisinde oturacaktır. Altyapının çeşitli yaş grup maçlarında beni ve teknik ekibimi görürsünüz. Kulüplerin kurtuluşu altyapılardır. Altyapı organizasyonları çok önemli. Geldiğimiz kısa süre içerisinde bazı şeyleri oturtmak zor. Biz hem sportif anlamda, hem idari anlamda ve tesisleşme anlamında bir yapılanma içerisindeyiz. Hepsini bir arada götürüyoruz. Oldukça yoğun günler yaşıyoruz. " dedi.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.