Teknik direktör Bahri Kaya "Bugün destek zamanıdır"

06/03/2012
06
MAR
2012

Boluspor'a attığı 2 günlük imzanın ardından iki antrenmanla Elazığspor maçına çıkarak ilk maçında puanla tanışamayan Boluspor teknik direktörü Bahri Kaya kalan haftalar öncesi umut verdi.  Kaya oyuncularına güvendiğini "10 maçta 30 puan yapabilecek bir takımımız var" dedi. 

İşte tecrübeli hocanın açıklamaları;

"Direncimiz kırıldı"

Hafta sonu camiamız için çok üzücü bir sonuçla karşı karşıya kaldı. Teknik analiz yapacak olursak, aslında oyuna çok kötü başladığımızı söyleyemem. Maçın henüz başında çok net bir gol pozisyonu heba ettik.Maçın 12.dakikasında malum ters bir vuruşla kalemizde gördüğümüz golden sonra direncimiz biraz kırılır gibi oldu ve bir bocalama devresi geçirdik. Yine bizim kaybettiğimiz bir topta rüzgarında etkisiyle kalemizde ikinci golü gördük. 2-0’dan sonra direncimiz iyice düştü. İkinci yarıya biraz daha istekli ve arzulu başlayalım diye düşündük. Rüzgarı da arkamıza aldık. İlk yarıya nazaran biraz daha iyiydik. İstediğimiz pozisyonları yaratamadık. Rakip kalede etkili olamadık bu bir gerçek ve maalesef camiamız için üzücü bir sonuçla Bolu’ya döndük.

 

"Maç taktiğimizi Ferhat'ın üzerine kurmuştuk"

Sadece 2 gün oldu ve takımı ben çok az tanıdım. Çok kısa bir sürede beraber oldum. İki günlük tespitlerimle ilgili iyi şeyler söylemek zorundayım. 1 hafta daha takımımızla birlikte olacağım. Kendi sahamızda bir Kasımpaşa maçı oynayacağız. Bu maç sonrası bugüne nazaran biraz daha belirgin tespitlerim olacak. Bunları da sizlere aktarırım. Ama şunu söylemek isterim ki, oyuncularıma da haksızlık etmek istemiyorum. Birden bire takımın defansif anlamda oyuncuların değişmesi, orta sahadaki o kaburganın değişmesi ve hücum hattında çok eksik kalmamız bizi bu durumda bıraktı. Maç taktiğimizi Ferhat’ın üzerine kurmuştuk ve onun sürpriz bir sakatlığından dolayı planlarımızı alt üst etti. Uzun bir aradan sonra forma giyen oyuncularımıza da haksızlık etmek istemiyorum. Takımın tamamı kötü oyun sergilerken, onlarda onlara ayak uydurdu diyebiliriz.
 

 

"Hava şartları Bolu'da çalışmayı etkiliyor"

Takımımızın eksikliği, gerek yaptığım iki antrenmanda ve maç günü çok yakından izlediğim takımımdan çok önemli bir fiziki yorgunluk ve eksiklik hissettim. Kimse yanlış anlamasın, eski antrenör arkadaşlarımı da suçlamak istemiyorum. Hepimiz biliyoruz ki, 2 aydır futbolcu arkadaşlarımız hava şartlarından dolayı sağlıklı idman yapmaları müsait değil. Bu anlamda istedikleri çalışma ortamını bulamayınca biraz fiziki bir düşmenin hatta yavaş yavaş dibe vurmaya müsait durumdayız. Futbolcu arkadaşlarımız burada 2-3 saat idman yapıyorlar. Geri kalan 20 saat istirahat ediyorlar. Ben futbolcu arkadaşlarımızdan, hırslı, mücadeleci, camiamıza yakışan bir oyun bekliyordum açıkçası. Ama şartları biraz irdeledikten sonra, çok fazlada onlara haksızlık yapmak istemiyorum. Onlar Boluspor’un güzide kadrosunun içinde yer alan çok önemli oyunculardır. Bu hafta bize katkı sağlayacaklardır. 

 "Sakarya'da çalışacağız"

Bu durum

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.