Teknik direktör adayları bekleyişte...

22/05/2013
22
MAY
2013

Boluspor’da olağan kongreye sayılı günler kala hoca adayları da konuşulmaya başlandı. Boluspor’da üç hocanın isminin geçmesine rağmen iki hoca şimdiden yeni takımları ile anlaşırken kırmızı beyazlı kurmayların üçüncü adayı da Bolu’ya davet ettikleri konuşuluyor.

Başkan Abdullah Abat’ın yapılacak kongre ile birlikte yola devam etme kararı sonrasında kongre öncesi teknik direktör adayları için çalışmalara başlanmıştı. Kamuoyunda başkan Abdulah Abat’ın bazı hocaları gündemine aldığı ve bu hocalarla tek tek görüşmelere başladığı söylenmişti.

 

 

Kongre öncesi yeni sezon da hocasını belirleyeme çalışan Abat ilk olarak hedefine, 1461 Trabzonspor takımını çalıştıran Mustafa Reşit Akcay’ı almıştı. İkinci aday olarak Osman Özköylü idi. Transfer komitesi üçüncü aday olan ve Boluspor’u önceki yıllarda çalıştıran Cihat Arslan’ıda gündemine alarak tek tek nabız yoklamıştı.

 

Boluspor’da yeni sezon öncesi kurulacak teknik kadrosunu çözülmesi için yapılan çalışmalar kongre öncesi sessizliğini korurken kırmızı beyazlı ekip için gündemde olan hocalar tek tek yeni takımları ile anlaşmaya başladılar.

 

Boluspor’a gelmesi düşünülen hocaların ve yeni sezon öncesi teknik direktör olarak kesin olarak bakılan Mustafa Reşit Akcay’ın, Ankaraspor ile görüşmelere başladığı ve başkent takımı ile anlaşma yaptığı konuşulmaya başlandı. İkinci aday Osman Özköylü ise, eski takımı Elazığspor ile görüşmelere başladığı yeni sezonda Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek Elazığspor’ un başında olacağı söylenirken, başkan Abdullah Abat’ın her şeye rağmen tecrübeli teknik adamı Bolu’ya davet ettiği gelen bilgiler arasında.

 

Boluspor da üçüncü aday olan ve son dakikaya kadar Bolu’dan haber bekleyen Cihat Arslan’da, Orduspor ile yeni sezon öncesi büyük ölçüde anlaşma yaptı. Transfer gündeminin giderek hızlandığı şu günlerde isimler bir bir gündeme otururken, kongre öncesi Boluspor’da rotanın başka teknik direktörlere çevrilmesi bekleniyor.

Köroğlu Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.