TEK TEK OLMAZ AMA! BUNA DA ŞÜKÜR (1-1)

01/02/2020
01
ŞUB
2020

TFF 1. ligde düşme hattının içinden bir an evvel çıkmak isteyen Boluspor 20. hafta maçında sahasında Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

Sezon başında 17 transfer devre arasında ise yine bir çok transfer yapan Boluspor 2. yarıda ligde kalma mücadelesi için adeta mili mücadele başlattı. 

Ara transferin son gününde kadrosuna kattığı Sloven golcü yüde dahil ettiği Erzurumspor maçına kırmızı beyazlılar sahaya Mosquera, İsmail, Adilehou, Cumali, Gökhan, Arif, Halilovic, Emre, Kidric, Hayrullah, Mustafa Durak  onbiri ile çıktı. 

MUSTAFA DURAK'TAN ÇIK GOL

Maça konuk kip etillil başlarken Boluspor ilk yarının ortalarına doğru dengeyi sağladı ve mücadelenin 25. dakikasında günün başarılı isimlerinden Mustafa Durak'ın füzesi ile mücadelede öne geçmeyi başardı. Pozisyonda direkten dönen top kaleci Sehiç'e çarparak top filelerLE buluştu. 

İŞTE MAÇIN GOLLERİ; 

Mücadelenin 41. dakikasında Erzurum lehine verilen penaltı ile konuk ekip karşılaşmada eşitliği sağladı. Bu pozisyonda maçın hakemi Sarper Barış Saka verdiği karar ile adeta konuk ekibe beraberlik golü şansını verdi. 

Mücadelenin 2. yarısı daha heyecanlı geçti. Konuk ekibin bir çok önemli pozisyonunda Boluspor kalecisi orlando rakipleirne gol şansı vermezken, kırmızı beyazlılarda Erzumrum kalecisi Sehic'i geçemedi. 

Mücadele 1-1 sona ererken taraftarl birer puana razı oldu. Boluspor bu sonuçla puanını 15 yaptı ve Adanaspor'un 3 puan kazandığı haftada sondan ikinci olan sıralaması değişmedi. Kırmızı beyazlılar önümüzdeki hafta Altay ile deplasmanda karşılaşacak.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.