Tavşanlı Linyitspor Faruk Bayar'ı kadrosuna kattı

09/01/2012
09
OCA
2012

Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, geçen sezon Mersin İdmanyurdu'nda oynayan Faruk Bayar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, geçen sezon Mersin İdmanyurdu'nda oynayan Faruk Bayar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Zafer Atalay, Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesindeki kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Bayar'ın takıma katılmasından mutluluk duyduklarını söyledi.

Taraftara 18 haftalık ikinci bölümde başarılı ve zevkli bir futbol izletmeyi amaçladıklarını ifade eden Atalay, bu hedef doğrultusunda takımın transferlerle güçlendirildiğini bildirdi.

Bayar ise bir ilçe takımı olan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un elde ettiği başarılardan etkilendiğini dile getirdi.

Tavşanlı'da sıcak bir ortam hissettiğini anlatan Bayar, ''Şehrin futbola bu kadar sempatik yaklaşması beni çok etkiledi. Bu duyguları daha önce Sivasspor ve Gaziantepspor'da da yaşamıştım. Onlarda olduğu gibi burada da çok sıcak karşılandım. Tavşanlı seyircisine ikinci yarıda zevkli ve güzel bir futbol izleteceğimize inanıyorum'' dedi.

Daha sonra kendisini 1,5 yıllığına TKİ Tavşanlı Linyitspor'a bağlayan sözleşmeyi imzalayan Bayar, yarın takımın Antalya'daki kampına katılacağını kaydetti.

Eskişehir'de 1981 yılında doğan Faruk Bayar, futbola Eskişehirspor altyapısında başladı ve bu kulüpte 1999'da profesyonel oldu. 2002'de İstanbulspor'a transfer olan Bayar, daha sonra Gaziantepspor, Kasımpaşa, Sivasspor ve Ankaraspor formalarını giydi. 2009'da Sivasspor'a dönen Bayar, 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında Mersin İdmanyurdu'nda oynadıktan sonra bu sezon öncesi hiçbir kulüple anlaşmadı. Bayar, biri (A) Milli Takım'da olmak üzere 3 kez milli takımlarda oynadı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.