TANJU BAŞKAN TOPLANTIYA TELEFONLA KATILDI

07/08/2020
07
AĞU
2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmek için İstanbul’a gitmesi nedeniyle basın toplantısına görüntülü arayarak katıldı. Abdullah Abat’ın konuşmasının ardından toplantıya bağlanan Başkan Özcan, Abat’a her türlü desteği vereceğini ifade etti.

“ABAT’IN ÖNDERLİĞİNDE BOLUSPOR’U ÇOK İYİ NOKTALARA GETİRECEĞİZ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şehir dışında olması nedeniyle toplantıya görüntülü arayarak bağlandı. Başkan Özcan, Boluspor için tüm Bolu halkının kenetlenmesi gerektiğini ifade ederek “Sayın başkan adayımıza başarılar diliyorum. Rasim Bey düşüncelerimizi genel olarak ifade etti. Biz bu yönetimin arkasında değiliz, bu yönetimle beraberiz. Sayın başkan, Bakan Yardımcımız Fatih Metin’le, Ak Parti İl Başkanımız Nurettin Doğanay’la ve milletvekillerimizle görüştüğünü onların da destek mesajı verdiğini söyledi. Ben kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bolu olarak kenetlenmemiz lazım. Boluspor her türlü siyasi düşüncenin önünde olmalı. Farklı düşüncelerimiz olabilir ama hepimiz Bolulu olarak Boluspor için kenetlenmeliyiz. Bu anlamda Sayın Abat tarihi bir fırsat yakaladı. Biz taşın altına elimizi değil gövdemizi koyuyoruz. İnşallah Sayın Abat’ın önderliğinde Boluspor’u çok iyi noktalara getireceğiz ben buna inanıyorum. Ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

“BOLU HALKI OLARAK SAYIN ABAT’IN ARKASINDA OLACAĞIZ”

Başkan Özcan, yasa gereği Boluspor Kulübü yönetiminde bulunamadığını söyleyerek, Abdullah Abat ve yönetimini tebrik etti. Özcan, “Ben yasa gereği yönetimde bulunamıyorum, böyle bir durum olmasaydı ben Sayın Abat’ın yönetiminde de bulunurdum. Ancak yasa diyor ki: Belediye başkanları profesyonel kulüplerin başkanı ya da yöneticisi olamaz. Eğer böyle bir yasak olmasaydı ben Abdullah Abat başkanın yönetiminde bulunmayı bir onur kabul ederdim. Biz Bolu Belediyesi, Bolu halkı olarak Sayın Abat’ın arkasında olacağız. Boluspor’un borcuyla ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Biraz da abartıldığını düşünüyorum. Şu anda bu ligde en az borcu olan, döndürülebilir borcu olan kulüplerden biriyiz. Ama bu borç sadece Sayın Abat’ın ve yönetiminin borcu değil hepimizin borcu. Bizim boyun borcumuz öyle düşünüyoruz. Sayın Abat ne kadar sorumluysa biz de o borçtan o kadar sorumluyuz. Kongrede de bunu söyleyeceğim. Bizler Boluspor taraftarı olarak Sayın Abat’ın emrinde Boluspor’u iyi bir noktaya taşımak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kendisine ve oluşacak yönetimine şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.