Tahir Çetin Yazdı; 3 puanla başlamak güzeldi...

20/08/2013
20
AĞU
2013

Sezonun ilk maçında kendi sahamızda ligin iddialı ekiplerinden Adana temsilcisi Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ederek başladık.

Lige taraftarının önünde başlamak birde galibiyetle başlamak Bolusporumuz için süper bir başlangıç oldu diyebiliriz.

 

Bolusporun ilk onbirine gelirsek Ali Hoca ‘’Herkesin beklediği ilk onbirle sahaya çıktı diyebilir miyiz?’’ bilmiyorum ama en azından benim beklediğim ilk onbir sahadaydı. Ali Hoca geçen sezon takımı çalıştıran Serhat Güller ve Oğuz Çetin’e inat bu sefer Emremizi, genç yeteneğimizi ilk onbirde sahaya sürdü. Hem de Gökhan Emreciksin’i keserek. Helal olsun sana hocam. Bu takıma senin gibi cesaretli hocalar lazımdı. İnşallah sezon boyunca cesaretin kırılmaz ve adaletli olarak takımımızı sahaya sürersin.

 

Maçın başlama düdüğüyle beraber sahada ev sahibi üstünlüğünü sahaya yansıtan pres yapan, koşan, organize gelen bir Boluspor gördük. Nitekim bu oyunda golü getirecekti? Dakikalar 15’i gösterdiğinde Bolusporun çok şey beklediği Emre sahneye çıktı ve sol kanattan aldığı topu yeni transferimiz Emrah’a resmen alda at dercesine bir pas verdi. Emrah’ta bu fırsatı kaçırmayarak rakip fileleri havanlandırdı.

 

Emrah demişken sezon öncesi transfer edildiğine kimse onu tanımıyordu. O kendisini oynadığı ilk hazırlık maçında ispat etti ve formayı İskender Alından kaptı. İnşallah gollerine devam eder ve Bolusporumuzu layık olduğu yere taşır. Allah nazarlardan korusun seni Kral Emrah… Yazımda Emreden, Emrahtan bahsettim maçın mimarları onlardı şüphesiz ama sahada seneler sonra koşan pres yapan canıyla hırsıyla top oynayan bir Boluspor izlettiğiniz için sonsuz teşekkürler size Bolusporun altın kramponları…

 

Gelelim taraftara, geçen sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan 14 numara bu sezonu iple çekiyordu. Tribünlere baktığımızda bir yandan Yarenler, bir yandan 1965 Boluspor Taraftarları Derneği hiç susmadan 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler. Desteklediler ama yine herkes ayrı telden çalıyordu. Sizlere alışılagelmiş bir önerim olacak. Gelin birleşin ve tek bir ağızdan tezahuratınızı yapın! Artık rakiplerimiz Bolu şehrinin Boluspor deplasmanının bir cehennem olacağına

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.