Süper ligde herkesin istediği hocaya talip olduk!

21/05/2013
21
MAY
2013

Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat kongre öncesinde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Bolu Şampiyon'un haberiene göre başkanlığa yeniden adaylığını koyacak olan Abdullah Abat, Bursaspor eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile Ankara'da bir araya geldi. Haberde Ertuğrul Sağlam'ın Boluspor'a evet demesinin an meselesi olduğu belirtildi.  

Haber şöyle;

Boluspor Başkanı Abdullah Abat yaklaşan olağan kongre öncesi teknik direktör arayışlarını sürdürürken flaş bir isimle Ankara'da bir araya geldi. Bursaspor eski teknik direktörü ile bir lokantada masaya oturan Abat, Boluspor'un şartlarını ve gelecek sezon ki hedeflerini anlattı. Ertuğrul Sağlam Boluspor'a yeşil ışık yakarken düşünmek için süre istedi.

Herkes istiyor

Bursaspor ile iki sezon önce şampiyonluk yaşayan ve geçtiğimiz yıl içinde bu kulüple sözleşmesini sona erdiren Sağlam'ı süper ligde bir çok kulüp kadrolarının başına geçirmek için uğraş veriyolar. Genç teknik adam geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı için bir çok teklife sıcak bakmamış bir ara yurt dışında çalışmak istediğini ifade etmişti. Sağlam'ın Abdullah Abat'a cevabı merak konusu... 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.