SÜPER LİG TEMSİLCİSİNDEN BAŞKAN ÖZCAN'A ZİYARET

12/10/2019
12
EKİ
2019

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  Türkiye Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Süper Ligi’nde Bolu’yu temsil eden Gençlik Merkezi Spor Kulübü antrenör ve sporcularını kabul etti.

Belediye Başkanı Tanju Özcan, gerçekleşen kabulde, antrenör Nihal Tanrıkulu, idareci Çilem Taşkın ve sporcular Sabri Gülenç ve Zafer Sak ile sohbet ederek, takımın hakkında bilgiler aldı.

“Bolu’yu süper lig’de temsil eden tek takımız”

Tüm spor branşlarında Bolu’yu Süper Lig düzeyinde temsil eden tek takım olduklarını ifade eden takım antrenörü Nihal Tanrıkulu, bunu Bolu’da birçok kişinin bilmediğin belirterek, Boluluların kendilerine destek olmasını beklediğini söyledi. Tanrıkulu, sporcuların birçoğunun özel sektörde çalıştığı için ziyarette bulunamadığından da bahsederek, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı antrenmanı izlemeye davet etti.

Başkan Özcan heyeti tebrik etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise Gençlik Merkezi Spor Kulübü’nü elde ettiği başarısından dolayı kutladı ve en kısa zamanda antrenmanlarını ziyaret edeceğini söyledi. Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini anlatan Özcan, Gençlik Merkezi Spor Kulübü’ne de imkanlar dâhilinde desteğe hazır olduklarını söyledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.