SULTANLARI DEPLASMANLARA REİNA SU GÖTÜRECEK

21/01/2015
21
OCA
2015

Bayanlar Voleybol 2.Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Bolu Belediyespor’a “Reina Doğal Kaynak Suyu” sponsor oldu. Yapılan görüşmelerin ardından Reina Doğal Kaynak Suyu, yeşil-beyazlılara ligin ikinci yarısında deplasman oynayacağı maçların masraflarını karşılayacak.

2014-2015 sezonuna yaptığı transferlerle fırtına gibi giren Bolu Belediyespor’a destek artıyor. Sezonun ilk devresinde sergilediği mücadelesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken yeşil-beyazlılara “Reina Doğal Kaynak Suyu” sponsor oldu. Bayanla Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor takımı, ligin 2.devresinde “Reina Doğal Kaynak Suyu” sponsorluğunda deplasmanlara gidecek.

 

KULÜBÜMÜZE MADDİ VE MANEVİ KAYNAK SAĞLAYACAK FİRMA

Reina Doğal Kaynak Suyu ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili bilgiler veren Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Basri Gökdemir “Yaptığımız görüşmeler sonrası ‘Reina Doğal Kaynak Suyu’ ile sponsorluk anlaşması yaptık. Bu sponsorluk anlaşması kulübümüze maddi ve manevi kaynak sağlayacak. Bu tür projelerimizi yönetim kurulumuz ile birlikte sürdürüyoruz. Kulübümüze maddi ve manevi kaynak sağlayacak firma ve kişilerle görüşmelerimiz devam ediyor. “Reina Doğal Kaynak Suyu” bizleri kırmayarak yarım sezonluk sponsor oldu. Birçok branşta faaliyet gösterdiğimiz için ve kendi ayaklarımızın üzerinde durabilmemiz için bu tür kaynakları yönetim olarak bulmamız gerekiyor. Bizde Bolu Belediyespor’un kendi ayakları üzerinde durması için birçok projeler üretiyoruz. ‘Reina Doğal Kaynak Suyu’ ile yapılan sponsorluk anlaşması kulübümüze hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

 

Bolu Belediyespor’un anlaştığı Reina Doğal Kaynak Suyu ile sponsorluk imzalarının Cuma günü atılacağı öğrenildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.