Sultanlardan başkent zaferi (3-0)

22/12/2013
22
ARA
2013

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubunda mücadele Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 10.haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü takımı ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve kritik maçta rakibi karşısında varını yoğunu ortaya koyan yeşil-beyazlı temsilcimiz sahadan 3-0 net bir skorla galip ayrıldı.

 

Bu sene yeni bir yapılanmaya giden ve takıma Galatasaray alt yapısında oynayan Genç Milli oyuncularını kadrosuna katarak 1.Lige yükselmeyi hedefleyen ve son yaptığı transferlerle daha da güçlenen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 10.haftasında Ankara’da MKE Ankaragücü takımı ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor maça Mislina, Selvinaz, Bihter, Sevinç, İpek ve Anastasia Gorina ilk altısıyla başladı. Maça iyi başlayan filenin sultanları ilk seti 25-15 kazanarak 1-0 öne geçti. Maçın ikinci setinde ise ilk sete nazaran biraz zorlanan yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor bu seti de 25-18 kazanarak skoru 2-0 yaptı. Maçın son setinde taraftarının da desteğini arkasına alan MKE Ankaragücü takımı bu sete diğer setlere nazaran daha iyi başlamasına rağmen maçı bırakmayan ve sahada varın yoğunu ortaya koyan Bolu Belediyespor takımı maçın üçüncü setini de 25-12 kazanarak sahadan 3-0 net bir skorla galip ayrıldı. Ligin güçlü rakiplerinden MKE Ankaragücü takımını 3-0 mağlup ederek rahat bir nefes alan temsilcimiz Bolu Belediyespor ilk devrenin son maçında 5 Ocak 2014 Pazar günü sahasında Karayollarıyla karşı karşıya gelecek.     

 

HİÇ SUSMADAN DESTEKLEDİLER

 

Ligde bu güne kadar oynadığı karşılaşmalardan istediği sonuçları alamayan ve son haftalarda kazandığı maçlarla çıkışa geçen Bolu Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden MKE Ankaragücü takımı ile karşı karşıya geldi. Ankara Beştepe Spor Salonundan oynanan karşılaşmayı yaklaşık 300 Ankaragüclü taraftar izledi. Maçın başından sonuna kadar takımlarına destek olan Ankaragüclü sporseverler adeta salonu cehennem alanına çevirirken, hiç bir şeye aldırış etmeyen ve sadece rakibi karşısında mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz rakibini 3-0 mağlup etti. Ankaragüclü sporseverler maç sonrası centilmen bir şekilde Bolu Belediyespor’u tribünlere çağırarak alkış yağmuruna tuttu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.