SULTANLAR PLAY-OF HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

12/03/2020
12
MAR
2020

Bolu Belediyespor 2019-2020 TVF Kadınlar 1.Lig’inde oynadığı 22 maçın ardından sezonu 4.sırada tamamlayarak play-oflara kalmaya hak kazandı.

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı sezonun son maçı olan Göztepe maçının ardından 4 günlük ara verdi. Filenin Sultanları aranın ardından bugün yeniden antrenmanlara başladı.

Filenin Sultanları play-of için Bolu’da ve Bursa’da kampa girecekler. Bugün gerçekleştirilen antrenmanla birlikte Bolu Belediyespor voleybol takımımız kamp dönemine girdiler. Kampın ilk gününde takımımız çift antrenman yaptı. Sabah gerçekleştirilen ilk antrenmanda fitness çalışan sporcularımız öğlenden sonra ise 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda yenilenme çalışmalarıyla devam etti.

Filenin Sultanları ve teknik ekip Cuma ve Cumartesi’de çift antrenman yapacak. Pazar günü ise sabahtan yapılacak antrenmanın ardından sporcularımız ve teknik ekibimiz Bursa’da oynanacak play-oflar için yola çıkacaklar. Pazartesi günü Bursa’da yapılacak antrenmanın ardından kamp dönemi son bulacak. Bolu Belediyespor voleybol takımımız 17 Mart Salı günü saat 12:00’da Kale 1957 Spor ile karşılaşacak, 18 Mart Çarşamba günü saat 12:00’da Kuzeyboru ile karşılaşacak olan ekibimiz son maçını ise 19 Mart Perşembe günü Mardin Büyükşehir Başak Spor ile yapacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.