SULTANLAR GERİDEN GELDİĞİ MAÇI KAZANMASINI BİLDİ

17/10/2016
17
EKİ
2016

Sultanlar Voleybol 1.Liginde Bolu’yu temsil eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 2016-2017 sezonun ilk maçında sahasında Bartın Polisgücü’nü konuk etti. Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk setini rakibine veren Bolunun Sultanları diğer setleri kazanarak salondan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

Bolu’yu Sultanlar Voleybol 1.Liginde temsil eden Bolu Belediyespor, sezonun ilk maçında sahasında Bartın Polis Gücü Takımı’nı konuk etti. Maça hızlı ve etkili başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz ilk setin son sayılarında rakibinin ataklarını kesemeyince maçta 1-0 geriye düştü. Karşılaşmanın ikinci setinde ise toparlanan ve yerinde yaptığı ataklarla sayı kazanan Bolu Belediyespor bu seti kazanarak skoru 1-1’e getirdi. Maçın üçüncü setinde ise oyundan düşen rakibi karşısında isteği oyunu sahaya yansıtan Bolunun Sultanları bu setide kazanarak skoru 2-1’e getirdi. Maçın dördüncü setine ise konuk ekip Bartın Polisgücü 8-5 önde başladı. Manşet almakta ve blokları geçmekte zorlanan ekibimiz rakibi karşısında çabuk toparlanarak bu setide 25-22 kazanarak salondan 3-1 galip ve 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Karaçayır Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertem Şahin, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya, Gençlik Spor Şube Müdürleri, Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Basri Gökdemir, Voleybol Şube Başkanları Gökhan Yaman, Engin Alemdar, Basketbol Şube Başkanları Murat Semercioğlu, Rıza Zengin, Bolu Belediye Meclis Üyesi Burak Balaban ve birçok voleybol sever izledi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.