SULTANLAR 2015'E GALİBİYETLE BAŞLADI

18/01/2015
18
OCA
2015

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı hafta sonu sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Filenin sultanları, rakibini 3-0 yenerek 2015 yılının ilk galibiyetine imza attı. Ligde 1 maç eksiği bulunan Bolu Belediyespor rakibi MKE Ankaragücü’nü 50 dakika sonunda mağlup etmeyi başardı. 

2015 yılının ilk maçını kendi sahasında oynayan Bolu Belediyespor, hafta sonu 17 Temmuz Spor Salonunda ligde 9’uncu sırada bulunan MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Maçta varlığı ile yokluğu belli olmayan MKE Ankaragücü güçlü rakibi karşısında direnmekte zorlanınca yeşil-beyazlılar, 50 dakika süren maçı 3-0 kazanarak 2015 yılının ilk galibiyetine imza attı.

 

 

Maça her iki takımda kontrollü başlasa da, rakibi karşısında tecrübesini konuşturan Bolu Belediyespor, ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Molanın ardından etkili oyununu devam ettiren yeşil-beyazlılar ikinci teknik molaya da 16-9 önde girdi. Bu setin son bölümünde rakibine sadece 2 sayı veren Bolu Belediyespor, Deniz ile arka arkaya kazandığı sayılarla bu seti 25-11 kazanarak 1-0 öne geçti.

 

Karşılaşmanın ikinci seti adeta birinci setin kopyası gibiydi. Bu sette oyuncu değişikliğine giden Bolu Belediyespor, Deniz’in yerine oyuna Kübra dahil oldu. Genç rakibi karşısında tüm oyuncularına forma şansı vermeyi ihmal etmeyen genç ve tecrübeli antrenör Gökhan Çokşen, bu sette ilk yarıda forma şansı bulamayan bir çok oyuncusuna şans verdi. Bu sete de etkili başlayan yeşil-beyazlılar ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Molanın ardından etkili oyununu sürdüren ve servis atışlarından arka arkaya kazandığı sayılarla rakibinin direncini iyice kıran Bolu Belediyespor ikinci teknik molaya da 16-8 önde girdi. Setin son bölümünde Kübra ile servisten sayılar kazanan yeşil-beyazlılar bu seti de 25-10 kazanarak rakibi MKE Ankaragücü karşısında 2-0 öne geçti.

 

Karşılaşmanın son setinde sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan MKE Ankaragücü güçlü rakibini durduramayınca adeta bu sette pe

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.