Şube başkanı Yamaner duygularını paylaştı

29/02/2012
29
ŞUB
2012

Boluspor'da 40 sayı farkla alınan Ankara Söğütsen Seramik Basketbol maçının ardından duygularını paylaşan şube başkanı Fatih Yamaner "Oyuncularımızdan maçı almalarını değil, tarih yazmalarını istedik" dedi. 

Bolu camiasının bu takımla gurur duyması gerektiğini belirten Yamaner "Oyuncularımız bilekleri ile yürekleri ile arma için Bolu için oynuyorlar. Bolu bu takımı ile ne kadar gurur duysa azdır. Maç öncesi sporcularımızdan maçı almalarını değil, tarih yazmalarını istedik. Ankara Söğütsen Seramik takımı belki bütçe olarak bizden iyidir. Fakat yürekleri asla bizim oyuncularımız kadar değildir. Bu galibiyet için başta Cengiz hocamı, Yeser hocamı, Ahmet hocamı yönetici arkadaşlarımı oyuncularımızı kutluyorum. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza ise gönülden teşekkür ediyorum" dedi. 


"İzzet Babayı unutmadılar"

Boluspor Basketbol takımının şube başkanı Fatih Yamaner rahmetli İzzet Baysal'ı da unutmayarak ölüm yıldönümünün yaklaştığı bugünlerde "Aramızdan ayrılışının 12. yılında rahmetli İzzet Baysal'ı şükran ve minnetle anıyoruz. Sporcularımızın 'Aramızdan ayrılışının 12. yılında İzzet Baysal'ı minnet ve şükranla anıyoruz" pankartı ile maça çıkması ise oldukça anlamlıydı" dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.