STADYUM VE FENERBAHÇE TRANSFERLERİNDE BAŞROL OYNAMIŞTI

27/04/2018
27
NİS
2018

Boluspor'da iki sezon önce Necip başkanla birlikte göreve gelen işadamı Oktay Ercan şampiyonluk yolunda Boluspor'u Eskişehirspor maçına uğurlayan isimler arasındaydı. 

Yaptığı Stadyum açıklaması ve Fenerbahçe'den 1 milyon EURO'ya transfer edilen Melih okutan ve Ertuğrul Taşkıran transferlerinde ismi basında sıkça geçen Ercan uğurlama öncesi başkan Necip Çarıkcı ile özel bir toplantı yaptı. "Boluspor'u nasıl süper lige çıkarabiliriz, yönetim olarak neler yapmalıyız" başlığı altında geçen görüşmede Boluspor'un ihtiyacı olan Stadyum konusunun da masaya yatırıldığı öğrenildi.

İşadamı ve Boluspor başkan yardımcısı Oktay Ercan'ın ayrıca başkan Necip Çarıkcı'ya her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtiği ilk ikiden olmazsa Play-Of'tan süper lige çıkarak 1992'den beri özlenen bu lige hazır olduklarını belirtitği ifade edildi. 

SAİT HOCAYA BAŞARI DİLEĞİ

Boluspor başkan yardımcısı Oktay Ercan hareket öncesi teknik direktör Sait Karafırtınalar ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Başarılı hocaya güvendiğini belirten Ercan "Sait hocamız ve ekibi süper lig yolunda Boluspor'u önemli bir noktaya getirdiler. Hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Eskişehir maçında ve süper lig yolunda başarılar diliyorum" dedi.   

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.