SPOR TOTO 1. LİGDE 20. HAFTANIN KISA FİLMİ

05/02/2018
05
ŞUB
2018

Spor Toto 1. ligde 20. haftanın maçları tamamlandı. Haftanın kapanış maçında sahasında Balıkesir Baltok'u konuk eden Altınordu karşılaşmayı 2-1 kazanarak ilk altı umutlarını yeşertti.  

LİGİN ZİRVESİ RAHATLADI

Zirvede Ümraniyespor'un puan farkı ile koltuğunu sağlamlaştırdığı haftada Çaykur Rizespor'da ilk iki için önemli bir avantaj elde etti. Ankaragücü'nde düşüş devam ederken, bu yarışın içinde olması beklenen Giresunspor İstanbulspor mağlubiyeti ile 5'inci sıraya kadar geriledi. 

PLAY-OFF EKİBİ LİGİN NEREDEYSE TAMAMI

Ligin sürpriz takımı İstanbulspor Giresunspor galibiyeti ile 4. sıraya kadar yükseldi. Ligde esas yarış ise ilk altı yolunda. 12. sıradaki Erzurumspor ile 4'üncü sıradaki İstanbulspor'a kadar tüm ekipler ilk altı içinde kalmak adına kalan haftalarda önemli bir yarış ortaya koyacaklar. Boluspor Gazişehir FK mağlubiyeti ile 9'uncu sıraya kadar geriledi. 27 puanlı kırmızı beyazlılar  20. hafta itibariyle 29 puan barajında bulunan ilk altının en yakın takipçilerinden oldu. Ligin yarısından fazlası ilk altı için son haftaya kadar mücadele edecek gibi görünüyor.

DÜŞME HATTI

Düşme hattında ise Gaziantepspor dışında Manisaspor ve Denizlispor'un gelecek haftalarda işleri oldukça zor. Eskişehirspor Denizlispor galibiyeti ile derin bir nefes aldı, Samsunspor ile Adana'dan getirdiği bir puan ile lig için yeniden umutlandı.       

Altınordu

2 - 1

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.