SPOR BAKANLIĞI İÇİN "SUAT ÇELEN" BİR BAŞKA

19/03/2024
19
MAR
2024

Geçtiğimiz hafta Bolu'ya gelerek bir birinden önemli müjdeler vererek Bolu Spor camiasını heyecanlandıran Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ilimiz siyasileri ve Bolu protokolü karşılarken, bakan Bak'ı Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanı Suat Çelen'de yalnız bırakmadı. Bakan Bak, stadyumda ki törendeki konuşmasında Suat Çelen'den bizzat bahsetti.

Federasyon başkanlığı sonrası Cimnatistik'te ülkemiz tarih yazmaya devam ederken Bolu'nun yetiştirdiği spor adamı Suat Çelen ilimiz spor tesislerinin yapımında ve bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olmuştu. Halen hem ülkemizde hem de Bolu'da spor için canla başla çalışsa da, zaman zaman Bolu kamuoyunun hakkını veremediği hatta çok fazla faydalanamadığı Çelen, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın ilimiz ziyaretinde kendisine ev sahipliği yaptı. Bakan Bak stadyumda yaptığı konuşmada ülkemizin Cimnastik'te elde ettiği başarıları ve Paris Olimpiyat oyunlarından madalya beklentisini dile getirirken, konuşması sırasında protokol tribününde oturan Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'i öve öve bitiremedi.  

Başkan Suat Çelen’i Bolulu sporcuların ve vatandaşların yanında protokol konuşmaların yapıldığı alana davet eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın Çelen ile ilgili sözleri büyük alkış aldı.  Bolulu spor adamı ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen daha sonra bakan Bak'a Murat Canbaş Cimnastik Salonunda antrenmanlarını sürdüren sporcuları ziyaret ettiler. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.