SİZİN CANINIZ SAĞOLSUN.. (0-1)

27/10/2018
27
EKİ
2018

Spor Toto 1. Ligin 10. Haftasında Boluspor lider Gençlerbirliği’ni konuk etti. Kırmızı beyazlı ekibi 5273 biletli seyirci desteklerken bu sezonun en kalabalık taraftar desteği ile temsilcimiz sahaya çıktı.

Kırmızı beyazlılar sahaya Gökhan, Uğur, Dimov, Ümit, Ufuk, Yusuf Emre, İshak, Akabueze, Melih, Guido, Özgür Can onbiri ile başladı.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar Balıkesir maçında kadroda yer alan Berkay’ın yerine Ümit Kurt’a, kanatlarda İsmail haktan ve Mustafa Durak’ın yerine Melih ve Guido’ya şans verdi. Karafırtınalar forvette ise Özgür Can Özcan’ı bir hafta sonra yeniden ilk on birde sahaya sürdü.

İlk yarıya konuk Gençlerbirliği iyi başladı. Ankara ekibi ilk 10 dakika da iki net pozisyona girerken, Boluspor bu bölümde rakibine gol şansı vermedi.

BOLUSPOR DENGEYİ KURDU

10’uncu dakikadan sonra Boluspor oyunda dengeyi kurdu. Oldukça hareketli ve seyir zevki yüksek bir futbol bu dakikadan sonra ortaya çıktı. İki ekipte mücadele gücü yüksek bir oyun sergilediği maçın 29’uncu dakikasında Boluspor ilk tehlikeli atağı gerçekleştirdi.

ÜMİT’İN KAFA ŞUTU DİREĞİN DİBİNDEN GİTTİ

Köşe vuruşunda Ümit Kurt kafa ile topu kaleye gönderdi top direğin dibinden auta gitti. Bu golden sonra Boluspor topa biraz daha fazla sahip olsada rakip kalede istediği gol pozisyonunu bulamadı.

FORVETLER DOKUNAMADI

Maçın 34’üncü dakikasında İshak’ın uzaktan vuruşuna Boluspor forvetleri dokunamadı, kırmızı beyazlılar bu önemli pozisyondan yaralanamadı.  

İSHAK UZAKTAN DENEDİ

Boluspor ikinci yarıya hızlı başladı. Bu devre başlar başlamaz gelişen atakta İshak uzak mesafeden kaleyi yokladı. Tecrübeli oyuncunun şutu direğin üstünden auta gitti. 

MELİH’İN VURUŞU HEDEFİ BULAMADI

Boluspor 54’üncü dakikada gole çok yaklaştı. Bu devreye iyi başlayan ekibimizde sağ kanattan Uğur ortaladı savunmanın uzaklaştıramadığı topa Melih ceza sahası içinde vurdu top yine üstten auta gitti.   

Maçın 60’ıncı dakikasında konuk ekip öne geçti. Boluspor’un iyi oynadığı dakikalarda ani gelişen kontra atakta Ümit’in rakibine müdahalede yetersiz olması, Ufuk Budak’ın ayağının kayması sonucu müdahale şansı kalmaması ile topa son dokunan Sessegnon’un vuruşunda Ankara temsilcisi 1-0 öne geçti. 

Boluspor’da 70’inci dakikada Özgür Can’ın yerine Etoundi, Yusuf Emre’nin yerine Bilal Sebahi girdi. 81. dakikada Guido'nun yerine Burak Asan oyuna girdi. Bu dakikadan sonra Boluspor baskısını biraz daha attırdı. Sağlı sollu Gençlerbirliği kalesinde gol arayan ekibimizi zaman zaman yerde sürekli yatarak zaman oynayan Gençlerbirliği oyuncuları durdurmayı başardı. Uzatma bölümleri yine nefesleri kesti.  Özellikle sağ kanattan kale içine gönderilen toplarda Boluspor forvetleri topu bir türlü filelere gönderemediler..

Mücadele konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.