SEZON İÇİNDE YAŞANANLAR İŞTEN ÇIKARILMALAR

27/05/2014
27
MAY
2014

 Devre arası transferlerinde başarısız olmadıklarını belirten Abak, işten çıkarılmalara, Besim hocayı gönderdikten sora yaşadıklarına, ve pilot takım sorusuna karşı şu cevapları verdi.

"Adem geleceksen gel, ben sevgilimle bu kadar telefonda görüşmedim"

Devre arası yapılan  transferlerin camiada hatalı olduğu söylemlerine katılmadığını aksine başarılı olduklarını değinen Abak, Adem Alkaşi transferinde telefonla 5 saat görüştüklerini transferi yapan yönetici arkadaşının "Adem geleceksen gel, ben sevgilimle bu kadar telefonda görüşmedim" sözü ile o transferi bitirdiklerini söyledi.   

İşten çıkarılmalar...

İşten çıkarılmalarla ilgili olarak Medya iletişim sorumlusu Koray Yılmazdemir'in 10 yıllık sözleşmesinin yapılmasını uygun bulmadıklarını kendisine istifa etmesi gerektiğini söylediklerini belirtti. Yönetim kararı ile işten çıkarılmaların yaşandığını belirtti.

Düşmeye oynayan takıma gelmek istemediler

Geçtiğimiz sezonla ilgili olarakta Besim hocanın ardından bir çok hoca ile görüştüklerini ancak düşmeye oynayan bir takıma hiç bir hocanın gelmek istemediğini belirtti. Engin Korukır'ın daha önceden de düşmeye oynayan takımları kurtardığı karnesine bakarak takıma kattıklarını belirten Abak, Korukır ile de organ naklinin tutmadığını, yollarına Yılmaz hoca ile devam ettiklerini belirtti.

Pilot takım olarak Kıbrıscıkspor ile görüşüyoruz

Boluspor'un daha önceden basından çıkan Beşiktaş'ın pilot takım olacağı söylentileri ile bilgisinin olmadığını bir telefon yada yazı gelmediğini belirten başkan Abak, pilot takım olarak çalışmalarının olduğunu BAL ligine çıkan Kıbrıscıkspor ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Haber:Harun Ceyhan

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.