SEZON BİTTİ. KARNE DAĞITIMI BAŞLADI

19/07/2020
19
TEM
2020

Boluspor bu sezon 3 değişik teknik adam ile çalıştı. İşte o üç ismin karneleri.

GİRAY BULAK DÖNEMİ

Kırmızı beyazlılar sezona tecrübeli teknik adam Giray Bulak ile başladı. Hazırlık kampında ve sezonun ilk 4 maçında Boluspor'un başında olan Bulak ile ekibimiz bu 4 maçtan sadece 1 puan çıkartabildi ve bu hoca ile yollar 4. haftanın sonunda ayrıldı.

OSMAN HOCA İLE DE OLMADI

Daha sonra ligin başarılı teknik adamlarından olan Osman Özköylü takımın başına getirildi. Özköylü ile kırmızı beyazlılar tam 20 lig maçına çıktı. Bu maçların sadece 2'ini kazanan Boluspor 11 mücadeleden beraberlikle ayrıldı ve 7 kezde sahadan mağlup ayrılında bu hoca ile de yollar ayrıldı. Özköylü ile Boluspor maç başına 1 puanın altında 0,85 puan ortalaması yakalayabildi. 

ÇARE FIRAT GÜL OLDU

Ligin 25. haftasında Osman Özköylü'nün yerine getirilen Fırat Gül ise ilk iki hocaya oranda daha başarılı bir grafik çizdi. 10 kez Boluspor'un başında sahaya çıkan Fırat Gül ile kırmızı beyazlı ekip bu karşılaşmaların 4'ünü kazandı, 3'ünde berabere kaldı 3 maçta ise mağlup oldu. Maç başına 1,5 puan ortalaması ile Boluspor'un ligde kalmasında önemli pay sahibi olan Fırat Gül son 10 maçta adeta kurtarıcı oldu. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.