ŞANLIURFASPOR: 4 BOLUSPOR: 0

17/12/2016
17
ARA
2016

TFF 1. ligin 15. haftasına lider giren Boluspor deplasmanda Şanlıurfaspor'a 4-0 mağlup oldu. Anco Jansen ve Emre Kılınç'tan yoksun sahada yer alan ekimiz zorlu mücadelede çok önemli puanları Urfa'da bıraktı.

Anco'nun sakat Emre'nin cezalı olduğu maçta Boluspor sahaya Soner Şahin, Renato, Diarra, Hakan Arslan, Furkan Şeker, Yusuf Emre, Özgür İleri, Tunahan, Murat, Andre Santos, Poepon onbiri ile çıktı. Kulübede ise Erdi Yokuşlu, Özgür Özkaya, Fatih Turan, Necati, Cumali, İsmail, Ozan yer aldı.

Teknik direktör Fuat Çapa iki kanat oyuncusundan yoksun çıktığı Şanlıurfaspor karşısında Andre Santos'u sol kanatta oynatırken, Murat Yıldırım forvet arkasında yer aldı. Tunahan çiçek ise Emre'nin yerine sağ kanatta görev aldı.  

İlk yarının başlama düdüğü ile birlikte Boluspor rakip kalede bir kaç pozisyon yakalasa da karşılaşma da ilk gol Berkay ile ev sahibi ekipten geldi.  35'inci dakikada öne geçen Şanlıurfaspor'a karşı eşitliği sağlamaya çalışan ekibimizin direnci 4 dakika sonra tamamen kırıldı. Batuhan Karadeniz skoru ikiye taşırken ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya Santos ve Renato'nun yerine İsmail Yıldırım ve Ozan Karabacak oyuna dahil oldu. Fuat hoca Özgür İleri'yi stopere çekerken, İsmail'e sol kanatta, Ozan'ı orta sahada görevlendirdi. Elindeki dar kadro ile 2 farklı geride götürdüğü maç için son kozlarını oynayan Çapa'nın bu hamleleri de yeterli gelmedi.  Şanlıurfaspor ikinci yarıda bulduğu iki golle maçı 4-0'a taşıdı ve Boluspor büyük umutlarla gittiği Urfa'dan eli boş dündü. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.