Şampiyonlardan Highway Outlet'e teşekkür ziyareti

21/04/2013
21
NİS
2013

Antalya’da düzenlenen 18 Yaşaltı Türkiye Şampiyonası’nda 2’inci olan AİBÜ Highway Outlet 18 Yaş Altı Takımı antrenörleri Yasin Yükselen ile birlikte Boludağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur’u ziyaret ettiler ve kupayı verdiler. Ziyaretlerinde takımı kutlayan ve bu takımın daha birçok başarılara imza atacağına güvendiğini ifade eden Hasan Umur, “Sizlere güvenimiz sonsuz. Hem Hokey Federasyonu’nun hem de Yasin hoca ile bizlerin hedefi 2020 yılındaki Olimpiyatlarda bu altyapı ile başarılı olmaktır” dedi. Ziyaretin ardından ise Hasan Umur sporculara çeşitli hediyeler takdim etti. AİBÜ Highway Outlet AVM 18 Yaş Altı Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 2’inci olarak yine büyük bir başarıya imza attı. Şampiyona sonrası ise  Highway Outlet AVM’ye gelen takım, Boludağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur’u ziyaret ettiler ve kupayı verdiler. 
 

Ziyarette bir konuşma yapan Boludağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur, 18 Yaş Altı Takımının, Türkiye’nin 2020 olimpiyatlarındaki takımın büyük bir kısmını oluşturacağını söyledi. Türkiye Şampiyonasındaki, başarıları için takımı da tebrik eden Umur, “Bolu’da hokey gün geçtikçe ilerliyor. Daha önce ablalarınız Avrupa Şampiyonu oldu. Bu Avrupa Şampiyonasından sonra sizlerin de Türkiye ikincisi olmanız bu başarının bir tesadüf olmadığını gösteriyor. Diyebiliriz ki Bolu’da bir hokey ordusu yetişiyor. Hem Hokey Federasyonu’nun hem de Yasin hoca ile bizlerin hedefi 2020 yılındaki Olimpiyatlarda bu altyapı ile başarılı olmaktır. İnşallah 2020 Olimpiyatları da Türkiye’de olur. Buradan da görülüyor ki 2020 yılında Hokey Milli Takımı’nın tamamına yakını Bolu’daki sporcularımızdan olacak. Kendinize bu hedefi koyun. Ben başarılı olacağınıza inanıyorum. Hedefin yolu çok çalışmaktan geçiyor ki görüyorum, sabahın erken saatlerinde kalkıp çalışıyorsunuz. Kazandığınız başarıdan ötürü bizleri mutlu ettiniz. Başarılarınızın devamı gelecek diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Takım Antrenörü Yasin Yükselen ise “Türk sporuna nitelikli insanlar kazandırmak desteklere bağlı. Biz Avrupa Şampiyonasın kazanırken ciddi bir kurumun desteği olmasaydı o takım bugün şampiyonaya gitmeyecekti. Bugün, alt yaş grubunun da başarı kazanması üst yaş gurubunun aldığı başarılı neticeye bağlı. Sizler hokey alanında Türkiye’ye ciddi örnekler oluşturdunuz ki sizden sonra takımlar sponsor bulmaya başladı. Sponsor olurken de sizleri örnek göstererek başarının geldiğini sundular. Sizler Türk Sporunu büyük bir örnek oluşturdunuz ve ciddi bir çığır açtınız. İleride Türkiye’nin Olimpiyat Milli Takımını da bu yaş grubumuz oluşturacak” ifadelerini kullandı. 

Şampiyonanın ayrıca Hırvatistan’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’ndaki Milli Takımın da seçmelerini oluşturduğunu söyleyen Yükselen, takımdan tahmini olarak 5 oyuncunun bu şampiyonaya Milli Takım forması ile gideceğini söyledi. 

Yapılan konuşmaların ardından Boludağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur, takım oyuncularına çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaretin sonunda ise hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.