Sakat ve hastalar çoğalıyor

16/02/2012
16
ŞUB
2012

Devre arasında Samsunspor’dan kadromuza kattığımız Savaş Yılmaz, boğaz enfeksiyonu geçirirken,  hafta sonu oynayacağımız Adanaspor maçında forma giyemeyecek.
 
Ligin 22.haftasında deplasmanda Adanaspor’la karşılaşacak olan Boluspor, maçın hazırlıklarını devam ediyor. İlimizde havaların soğuk gitmesinden dolayı boğaz enfeksiyonuna yakalanan Savaş Yılmaz, özel bir hastanede tedavi altına alındı. Dün sabah ağrıları nüksetmesiyle birlikte ilimizde bir hastaneye kaldırılan Yılmaz’ın hastalığının ciddi olduğu ve zorlu Adanaspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.
 
 
Orhan’ın durumu belirsiz
 
Hafta başından bu yana takımdan ayrı yürüyüş yapan ve salonda çalışan tecrübeli oyuncu Orhan’ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep maçında sakatlanarak oyundan çıkan Orhan Ak, bugün son kez kendini denedikten sonra durumu hakkında teknik direktör Özcan Kızıltan’a bilgi verecek. Edindiğimiz bilgiye göre tecrübeli oyuncunun zorlu Adanaspor maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.
 
Sercan’ın ağrıları nüksetti
 
İyi bir kamp geçirerek, ikinci devreye iyi başlayan M.Sercan Türkeri’nin yakasını bir türlü sakatlıklar bırakmıyor. İkinci devrenin ilk maçında Giresunspor’a karşı ve Sakaryaspor’a karşı forma giyen genç oyuncu son iki haftadır dinlendirilse de, dün gerçekleştirilen antrenmana ağrıları nüksetmesinden dolayı katılmadı.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.