SAİT HOCADA İŞ İMZAYA KALDI

23/05/2018
23
MAY
2018

Spor Toto 1. Ligi 2017-2018 sezonunun ardından sözleşmesi biten Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile iddiaya göre sözleşme yenilenecek.

Lige Fuat Çapa ile başlayan Boluspor ilk 9 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 8 puanla 14.sırada yer alan Boluspor, bu kötü gidişatın ardından Fuat Hoca ile yollarını ayırma kararı aldı. Kırmızı Beyazlılar Çapa’dan boş alan koltuğa Sait Karafırtınaları getirdi. Ligin 10.haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor maçında Boluspor teknik direktörü olarak ilk maçına çıkan Sait Karafırtınalar, 14. Sıradan takımı alarak sezonu 60 puanla 3.sırada bitirdi ve Boluspor’un tekrar play off heyecanı yaşamasını sağladı.  Karafırtınalar, kırmız beyazlı takımla çıktığı 25 maçta 16 galibiyet,4 beraberlik, 5 mağlubiyet elde ederek 52 puan toplama başarısı gösterdi.

İMZA İÇİN GÜN SAYIYOR

Sezonun bitmesiyle Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın sözleşmesi sona erdi. Spor kamuoyunda hocanın kalması yönünde bir karar verilmesi gerektiği düşünülürken, Başkan Necip Çarıkçı’nın bu konuda nasıl bir karar vereceği merak konusuydu. Aldığımız bilgilere göre;  Play Off yarı final maçı sonrası Boluspor Başkanı Çarıkçı ile başarılı teknik direktör Sait Karafırtınalar bir araya geldi. Toplantıda sezon sonu değerlendirilmesi kaybedilen Play Off yarı finali maçları ilgili takımın son durumu, transferler ve 2018-2019 sezonu hakkında geniş bilgi alış verişi gerçekleştirildi. Toplantı sonrası Başkan Çarıkçı’nın yeni sezonda “bizimle çalışır mısın” sorusuna Sait Hoca da  “evet” cevabı verdiği öğrenildi. Bu aşamadan sonra yapılacak yeni görüşme de şartlar, transferler, ödenecek para ve diğer öneriler yazılarak imza atılacağı gelen bilgiler arasında.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.