SABAH ANTRENMANA ÇIKTI ÖĞLEDEN SONRA KAYBOLDU!

22/07/2014
22
TEM
2014

 Boluspor gündemine "İmzaya geliyor" başlığı ile duyurulan Ankaraspor'un tecrübeli stoperi Abdullah Karmil dün sabah idmanına çıktıktan sonra tesislerden imza atmadan ayrıldığı belirtildi.

Medyabolu.com un özel haberine göre Yıldız oyuncu ile anlaştıktan sonra ilk antrenmana çıkan Abdullah'a öğleden sonra imza attırmayı hedefleyen Boluspor yönetiminin bu oyuncunun tesislerden ayrılması ile birlikte daha önce kampa bulunan oyunculara göstermelik imza attırdığı belirtildi.

İşte O haber

Boluspor’un büyük düşünen yöneticileri Ankaraspor’lu Abdullah Karmil’i transfer etmek için harekete geçti. Yıldız oyuncu ile her konuda anlaşan Boluspor yönetimi, futbolcuyu önceki akşam Bolu’ya getirdi. Abdullah Karmil’in işini bitirdiklerini düşünen yöneticiler, imza işini öğleden sonraya bıraktı. Hatta taraftarlara ve basın mensuplarının cep telefonlarına toplu mesaj çekilerek saat 16.00’da imza töreni düzenleneceği duyuruldu.

EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI

Tadilat halindeki tesislere yerleştirilen Abdullah Karmil dün sabah antrenmana çıktı. Tecrübeli futbolcu, Boluspor’un kaos ortamında olduğunu, takımda futbolcu bulunmadığını, transferlerin yetersiz olduğunu görünce acil olarak yöneticilerle görüşmek istedi.

BU TAKIMDA OYNAYIP GELECEĞİMİ RİSKE ATAMAM

Önce Reha Erginer’le konuşan Abdullah Karmil, “Ben yokum” dedi.  Daha sonra Boluspor’un çok konuşkan yöneticisi İsmail Duru ve Savaş Abak’ın dizinin dibinden ayrılmayan İsmail Okur ile konuşan Abdullah Karmil, “Kendimi riske atamam. Bu takımda kiminle futbol oynayacağız. Ben yokum. Bu takımla lige başlamak hata olur” diyerek kulüpten ayrıldı.

ŞAŞKINA DÖNDÜLER

Abdullah Karmil’in tesisleri terk etmesinin ardından apar topar toplanan yöneticiler, saat 16.00’da yapacakları imza törenini iptal edip rezil olmamak için kampın başından beri takımla antrenmana çıkan Serkan Şirin ve Özkan Karabulut’a yalandan imza attırdılar. Hatta imza törenine de kamuoyunun karşısına çıkmak istemedikleri için bir süredir devre dışı bırakmaya çalıştıkları bir yöneticiyi gönderip imza attırdıkları konuşuluyor.

ARTIK BOŞ KONUŞMAYIN

Sezon başından beri  “Genç ve kiralık futbolcularla kemik kadro oluşturuyoruz” diyerek camiayı kandıran bazı yöneticilerin bu işi beceremedikleri bir kez daha ortaya çıktı. Haftalardır gazetelerde eleştirilmelerine rağmen gerine gerine, sanki kendi dükkanları gibi Boluspor kulübünde dolaşan bazı yöneticilerin bir an önce istifa etmesi gerekiyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.