Rize'yle 1. ligde 7 randevu

13/12/2011
13
ARA
2011

Pazartesi günü deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor ile karşılşacak olan Boluspor, rakibi ile son 3 sezonda Bank Asya Birinci Liginden 6 kez karşı karşıya geldi. İki takımın mücadelesinde temsilcimiz rakibine 3 kez üstünlük sağlarken Rizespor iki kez galip geldi. Bir maç ise beraberlikle sonuçlandı.

 

Bank Asya 1. liginin ilk devresinin kapanış maçında kaşrılaşacak olan Çaykur Rizespor ile Boluspor son 3 yılda 6 kez karşı karşıya geldiler. 2008-2009 sezonunda iki maçtada rakibine üstünlük sağlayan Boluspor, Rizespor'u deplasmanda 4-1 sahasında 2-0 yenmeyi başarmıştı. Bir sezon sonra iki maçtada aynı skorlarla iki takımda sahalarında birbirlerini 2-1'lik skorlarla devirmeyi başardılar. Geçen sezon ise Rizespor'a deplasmanda iyi oynadığı maçta 2-1 yenilen ekibimiz sahasında 0-0 beraber kalarak iki takımın mücadelesindeki tek beraberlik ortaya çıkmıştı.

 

Aradaki puan farkı 4

 

Son 3 yılın genel tablosuna bakıldığında Rizespor'a karşı hem gol, hemde galibiyet bakımındna üstün olan Boluspor, zorlu maçta Rizespor'u yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.  Bu maç öncesi Rizespor 29 puanla ligde 2. sırada bulunurken, temsilcimiz Boluspor 4 puan gerisinde 25 puanla 6. sırada bulunuyor.  


Gol üstünlüğüde Boluspor'da


Boluspor oynanan 6 maçta Rizespor filelerine tam 10 gol bırakırken, Rizespor ise sadece 6 gol kaydedebildi.

 

 

 

İşte o maçlardan özetler;

 

 

 


Çaykur Rizespor: 2 - Boluspor: 1

 

 

 

 

 


Boluspor 2:1 Çaykur Rizespor ile gazeterize

 

İşte Boluspor'da günün manşetleri

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.