RESMEN 3 PUANA KİLİTLENDİK

17/10/2014
17
EKİ
2014

Boluspor, PTT 1. Ligin 6. haftasında sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, iki grup halinde taktik antrenmanı ve gol vuruşu çalışması yaptı. 

     Kırmızı-beyazlılar, ligin 6.haftasında sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, iki grup halinde taktik antrenmanı ve gol vuruşu çalışması yaptı. Antrenman öncesi teknik direktör Reha Erginer, kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa süren bir toplantı gerçekleştirdi ve antrenmanlarda sakatlık istemediğini söylediği öğrenildi.

 

 

TAKTİK VE SON VURUŞ ÇALIŞTILAR

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar açma germe ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 oynandı. Daha sonra iki grup halinde dönüşümlü olarak taktik antrenmanı ve gol vuruşu çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yaptı. Kıran kırana geçen çift kalede sonrası kırmızı-beyazlılar antrenmanı stretching ile sona erdirdi.

 

Boluspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile noktalayıp kampa girecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.