REHA HOCADAN HERKESE MESAJ

03/12/2014
03
ARA
2014

Boluspor, PTT 1’inci ligin 12’inci haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı beyazlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Geride kalan 11 haftada 13 puan toplayan kırmızı beyazlılarda, teknik direktör Reha Erginer zorlu karşılaşma öncesinde, kırmızı beyazlıların oynadığı 11 karşılaşmayı değerlendirdi. Erginer, ayrıca camiaya önümüzdeki dönemler öncesinde de önemli mesajlar verdi.

Boluspor'un ikinci yarıda hedefleri neler?

 

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer; “İkinci yarı çok daha iyi bir Boluspor olacak. Devre arası evet sezon başında dedim ki, bazı ortak hedefler koyduk. Transferi yapılması gerektiği kadar yaptık. Kulübün mali şartlarını da düşündük. Bazen bu şartlar bizi zorluyor.” dedi.

 

Haber:Burhan Yeşiltaş

 

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Erginer ile yapılan röportajın satır başları şöyle:

“ORTAYA KONULAN HEDEFLER VAR”

Futbol takım oyunu. Sezon başladığında ben buraya büyük umutlarla geldim. Burada çok iyi şeyler yapacağımı düşünüyorum, inanıyorum. Sezon başında hangi kafada, hangi mantalitedeysem, şu anda da aynı mantalitedeyim. Günlük başarılar ve günlük sonuçlar peşinde değilim. Yönetim kurulumuzla sezon başında yaptığımız konuşmalar çok önemli. Ortak hedeflerimiz var. Ortaya konulan hedefler var. Konuşulan projeler var. Özellikle PTT ligine baktığınızda her takım şampiyonluk iddiasıyla lige başlıyor. Kimse bu ligde kalalım, ligin değerini biliyoruz. Burada kalalım, yapılanalım, takım oluşturalım böyle söylemler yok. Bu günümüzde futbolun gerektirdiği gibi davrandıklarını düşünüyorum. Aslında bu doğrusu değil. Gereksiz olarak konuşulan söylemler, ya da yanlış konulan hedefler bazen camiaları, kulüpleri çok sert bir şekilde geriye götürüyor. Başarı için bir kere istikrar şart. Kulüp olma şart. İsim olarak hepsi birer kulüp olarak geçiyor. Kulüp olmak farklı bir şey. Uzun vadeli çalışmak çok önemli. Bizde burada göreve başladık. Geçen sene ligde kalmış, çok zoru başarmış bir Boluspor vardı. Bu yönetim geçen sene ikinci yarı çok büyük işler yaptı. Geçen sene bir play-of, şampiyonluk gibi bir başarıyı gerçekleştirdi. Bu ligde tutunmak çok önemli.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.