RASİM BAŞKANDAN FİLENİN SULTANLARINA TEBRİK

07/03/2020
07
MAR
2020

TVF Kadınlar 1. liginde bir mucize yaratarak ilk kez yer aldığı Batı grubunda Play-of'lara kalan Bolu Belediyespor Voleybol Kadın Voleybol takımına ilk tebrik Bolu Belediye başkan yardımcısı Rasim Özdemir'den geldi.

Yeşil beyazlı temsilcimizin sahasında oynadığı hiç bir maçı kaçırmayan Özdemir ekibimizin zorlu Göztepe maçında da tribündeki yerini aldı. Maç öncesi iki takım sporcularına Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil veren Özdemir Göztepe maçının 3-1 kazanılmasının ardından  Bolu Belediyespor başkanı Sinan Barut, teknik heyet ve sporcularla birlikte Karşıyaka Edremit Belediyespor maçını telefondan takip etti.

O maçın 2-2'ye gelmesi ile birlikte adını play-of'a yazdıran Bolu Belediyesporlu oyuncularla başarıyı kutlayan Özdemir maç sonunda yaptığı açıklamada "Türkiye Voleybol Federasyonu Kadın 1. Liginin son haftasında İzmir temsilcisi Göztepespor'u deviren ve Play-Off yarı final maçlarını oynamaya hak kazanan Bolu Belediyespor Voleybol Takımımızı, teknik heyetimizi, kulüp başkanımızı ve emeği geçen tüm arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum. Sizlere inanıyoruz; Bursa'da gerçekleşecek Play-Off'larda da büyük başarılara imza atacaksınız" dedi.       

 
 
 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.