RAKİP MANİSASPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET

09/09/2014
09
EYL
2014

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Boluspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Manisaspor, 3 puana kilitlendi.
 
Ligin ilk haftasında aldığı mağlubiyetle taraftarlarına hayal kırıklığına uğratan Tarzanlar, zorlu maçtan zaferle ayrılmayı planlıyor. Manisaspor cumartesi günü oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 3 puan parolasıyla hazırlandığı Boluspor maçı öncesi Tarık Almış Spor Tesisleri’nde futbolcular fiziki ve moral açısından motive edici neşeli bir antrenman yaptı. Teknik direktör Tahir Karapınar yönetimindeki antrenmanda siyah-beyazlı oyuncuların neşeli ve istekli olması dikkat çekti.
 
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Boluspor ile oynayacakları karşılaşmanın önemine dikkat çekerek, “Boluspor ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak, Alanyaspor yenilgisini telafi etmeyi amaçlıyoruz. Üst sıralardaki hedefimize ulaşmak için oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Oyuncularımızın ve teknik heyetimizin Boluspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak bizleri sevindireceklerine inanıyoruz. İnşallah Boluspor maçı yükselişimizin ilk adımı olur” dedi.
 
BİR GALİBİYET BİZİ ATEŞLER
 

Manisaspor’un elindeki kadrosu, arzusu ve isteğiyle Boluspor’u yenebilecek güce sahip olduğunu ifade eden Başkan Mergen, “Alacağımız bir galibiyet bizi ateşler. Ligin ilk haftasında ki Alanyaspor mağlubiyeti bizim için bir iş kazasıydı. Artık o maçı geride bıraktık. Önümüzde uzun bir yol var. Hafta sonu Bolu’dan zaferle ayrılıp Manisa’ya inşallah yeni umutlarla döneceğiz. Taraftarımızın desteğini artık arkamızda hissetmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: www.45haber.com / Coşkun KÖKÖZ

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.