RAKİP DENİZLİSPOR'DA BAŞKAN KONUŞTU

29/04/2014
29
NİS
2014

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'u 3-1 mağlup eden Tekden Denizlispor'un kulüp başkanı Mehmet Özsoy, "Mevcut kadroyu koruyup, 4-5 nokta transferle Süper Lig'e çıkarız" dedi. 

Özsoy, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Adana Demirspor galibiyetiyle bu sezon sahalarında oynanan son maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti. Artık hedefin küme düşmemek değil, şampiyonluk olması gerektiğini bildiren Özsoy, şunları kaydetti:

"Mevcut kadroyu koruyup, 4-5 nokta transferle Süper Lig'e çıkabiliriz. Bir dakika bile boşa zaman harcamamak gerekiyor, gelecek sezon şampiyon olacaksak hemen şimdi kollar sıvansın. Son 24 haftalık süreçte 38 puan toplayarak 46 puana ulaştık. Keşke sezon başında iyi bir planlama olsaymış, Süper Lig hayal olmayacakmış. Önümüzdeki yıl başarı bekliyorsak borçlanmalarda da yapılanmaya gitmeliyiz. Yabancı futbolcularımıza olan borçlarımız bizi sürekli zor durumda bırakıyor. Bir an önce bu durumun da çözümünü bulmamız gerekiyor. Tekden Denizlispor, bir daha düşme korkusu yaşamamalıdır."

Kaynak:Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.