RAKİP DENİZLİ ESKİ HESAPLARI KARIŞTIRMAYA BAŞLADI

05/10/2016
05
EKİ
2016

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, kulübün geçmiş 10 yıllık hesaplarını incelettiklerini açıkladı. 

Asbaşkanlar Taner Atilla ve Ali Fırat'la birlikte yerel bir televizyon kanalın programına katılan Başkan Urkay, bağımsız iki mali müşavirin hesapları incelemeye aldığını belirterek, "Tek amacımız hesabımızı kitabımızı bilmek. İntikam alma duygusu içinde değiliz. Genel kurulda belirtilen rakamlarla göreve geldikten sonra karşımıza çıkan borç çok farklı. Tüm camianın, hangi dönemde ne yapıldığını bilmesini istiyoruz. İki hafta içinde inceleme tamamlanacak ve kamuoyuna açıklayacağız" dedi. 

Asbaşkan Taner Atilla ise kulübün şu an itibariyle 34 milyon TL'ye yakın borcu olduğunu söylerken, ekonomik sıkıntı yüzünden futbolcuların ağustos ve eylül ayı ödemelerini yapamadıklarını belirtti. Sezon başında 30 futbolcuyu transfer piyasasındaki rakamların yarısına takıma kazandırdıklarını kaydeden Atilla, göreve geldiklerinden beri kulübün ekonomik sorunlarına çözüm bulmak için çabaladıklarını ifade etti. 

Öte yandan milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 4 gün tatil yapan yeşil siyahlı ekip, 16 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Boluspor   müsabakasının hazırlıklarına yarın başlayacak. 

DHA

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.