"PROJELERİ İLE GELSİNLER, BAŞKANLIK İÇİN GELMESİNLER"

07/05/2019
07
MAY
2019

Spor yazarı ve yorumcu Muharrem Demirel Sporun Merkezi adlı programda yaptığı açıklamada Boluspor'a başkan ve yönetici olmak isteyenlerin projeleri ile gelmeleri gerektiğini belirtti. 

Yıllarca Boluspor'da teknik adamlık, sportif direktörlük gibi görevlerde de bulunan Demirel Boluspor'un bakan adayı aradığını, herkesin başkan olmak istediğini projelerin 2. aşamada olduğunu söyledi. Vatandaşların isim beğenmediğini belirten Demirel "Herkes çıksın aday olsun, ancak insanlar birbirlerini karalamasınlar. Projelerle gelmeleri önemli ama taraftarda proje falan dinlemiyor, 'Şampiyonluk hedefi ile gel' diyor" dedi. 

HİÇ BİR ADAYLA GÖRÜŞMEDİM

Herhangi bir adaya yakın olmadığını eşit durduğunu sözlerine ekleyen Demirel, "Şimdiye kadar ne Cavit beyin, ne de Necip beyin listesine girdim. Bu tür konuşmalar ve söylemler ortada dolaşıyor. Dolaşsın şeref duyarım, mutluluk duyarım. Ancak böyle bir şey yok" dedi. 

KONGRE ÖNE ALINMALI

Kongre tarihinin öne alınması gerektiğini de belirten Demirel "Yeni yönetim erkenden seçilirse işini rahat rahat yapar. Görevine erken başlar. Onun için kongrenin 15 gün öne alınması gerekir" dedi.        

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.