PAZAR GÜNÜ ATATÜRK STADYUMU YIKILACAK!

27/01/2018
27
OCA
2018

TFF 1. Ligde önemli bir maça çıkacak olan Boluspor'u bu maçta taraftarı yalnız bırakmayacak. Karşılaşma için hafta boyunca ilçelerden, çevre illerden kırmızı beyazlı takıma gönül veren taraftarlar organizasyonlarını yaparlarken, yine Passolig satışı ve maç bilet satışında önemli bir artışın olduğunu öğrenildi. 

Giresunspor galibiyeti ile ilk yarıdaki çıkışını sürdüren kırmızı beyazlı takıma destek olmak için Atatürk stadyumu hatırı sayılır bir taraftar grubuna ev sahipliği yapacak. Taraftar gruplarının maça bayraklarla gelin mesajı vererek Afrin'de görev yapan Mehmetçiklere moral desteğinin de verileceği Atatürk Stadyumunda yer almak isteyen binlerce Bolulu, Düzceli, Akçakocalı ve Bolusporlu vatandaşların Passolig ve bilet gişelerinde hazırlıklarını yapmaya devam ettikleri öğrenildi. Maç saatine kadar açık olan gişelerde Passolig çıkartılmaya ve 10 TL olan maç bilet satışlarının Passolig kartlarına yüklenmeye devam edeceği belirtildi.

ONLARDA DÖNÜYORLAR

Bu zorlu mücadeleyi izlemek ve Afrin'e destek mesajı vermek için ilk kez maça gelenlerinde olacağı, maçlara gelmeyi ara veren isimlerinden stadyuma aylar yıllar sonra yer alacağı öğrenildi. 

FUTBOLCULAR İNANIYOR

PAZAR GÜNÜ SAAT 13:00'de başlayacak zorlu mücadelede Boluspor taraftarının da desteği ile bu maçı kazanmak için hazırlıklarını da tamamladı. Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken futbolcuların 6 puanlık bu maçı da kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istedikleri öğrenildi.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.