Özel İdare Geredespor'u ilk yarıda bitirdi

03/03/2014
03
MAR
2014

Bolu 1.Amatör Küme play-off karşılaşmaları Pazar günü oynanan maçlarla devam etti. Günün ikinci maçında İl Özel İdarespor rakibi Geredespor’u ilk ve ikinci yarıda bulduğu goller ile 5-2 mağlup etti.

 

Günün heyecan dolu ve çok çekişmeli geçeceği düşünülen maçta kazanan taraf Özel idare Köroğlu spor oldu. Geçtiğimiz yıl Bolu’yu B.A.L Liginde temsil eden ve bu yılda geldiği lige geri dönmek isteyen Geredespor kalabalık taraftar gurubuyla maça başladı ama rakibi Özel İdare’nin 3. dakikada geliştirdiği atak sonucu kalesinde golü gördü. Sağ kanattan gelişen Özel İdare atağında Alican düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi (0-1). Golün vermiş olduğu cesaretle rakibinin üzerine giden Özel İdare 17.dakika da Alican’ın güzel vuruşuyla ikinci golünü buldu (0-2). Geredespor maça geldiğinde dikkati çeken başlarında hocalarının olmayışıydı. Emektar Vedat kenardan takım arkadaşlarına bir şeyler söylese de sahada kendi bildiğini oynayan, takım disiplininden uzak, yardımlaşmayan bir görüntü içinde idi. Haliyle de rakibine varlık gösteremeyen Geredespor mağlubiyeti kabullenmiş bir şekilde sahada vardı. Dakika 34’ü gösterdiğinde gelişen atak sonu kullanılan köşe vuruşunda defanstan gelen Mustafa’nın gölüne engel olamadı (0-3). Bu dakikadan sonra her iki takımında gol girişimlerinde başarılı olamaması sonucu ilk yarı Özel İdare’ni 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

ÖZEL İDARE SONRADAN AÇILDI

İkinci yarıya biraz toparlanmış görüntüsü veren Geredespor atak geliştirmeye, rakibini zorlamaya başladı. 52’nci dakikada ceza sahası içinde rakibi tarafından faul ile durdurulan Doğan penaltıyı aldı. İlk kullanılan atış esnasında Geredesporlu oyuncuların ceza sahasına vuruştan önce girdikleri gerekçesi ile hakem penaltıyı tekrar kullandırdı. Doğan ikinci kez kullandığı penaltıyı gole çevirdi (1-3). Penaltı golüyle Geredespor daha hareketli ve istekli oynamaya başladı. Bu arada Özel İdaresporlu oyuncularda telaş ve oyunu kaybetme korkusu başlayınca Geredespor rakibini üzerine daha bir cesaretle gitmeye ve gol aramaya çalıştı. Bunun sonucunda da dakikalar 65’i gösterdiğinde Ertan’ın ceza sahası dışından vurduğu şut ile farkı 1’e indirdi (2-3). Bu golden sonra Geredesporun atakları sıklaşsa da Özel İdarespor’un tecrübeli defans oyuncusu Murat’ın yerinde müdahaleleriyle gol atmayı başaramadı. Dakikalar geçtikçe Geredesporlu oyuncular golü bulamamanın verdiği sıkıntı yüzünden hem rakibe sert hareketlerde bulundular, hem de maçı yöneten hakeme karşı sürekli itiraz etmeye başladılar. Özel İdarespor rakibinin üzerine gelmesinden ve defansına gereken önemi vermeyen Geredespor’a 80’inci dakikada cezayı kesti. Ceza sahasının sağ köşesinde topla buluşan Yasin düzgün bir vuruşla topu Geredespor ağlarına gönderince durum 4-2’ye geldi. Dakikalar 84’ü gösterdiğinde hakeme itiraz etmeye devam eden Geredesporlu Nazif ikinci sarı kart sonucu oyundan

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.