ÖYLE BÖYLE DEĞİL! 3 YILDA BİNLERCE KİLOMETRE...

24/10/2018
24
EKİ
2018

Boluspor'u resmen adım adım takip etti. Son 3 sezonda bu haftaya kadar oynanan 77 maçın 76'sını tribünden izleyen iş adamı Alper Altuntaş sadece bir maçı kaçırdı.

Boluspor Genel kaptanı Hakkı Öztabağ'ın iş ortağı iş adamı Alper Altuntaş'ın bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı.  Bilindiği gibi Altuntaş tam bir Boluspor sevdalısı. Özellikle Necip başkan ve ekibinin göreve gelmesi ile birlikte son 3 yılda neredeyse hiç maç kaçırmadı. Genç işadamı bu haftaya kadar oynanan 77 maçın 76'sını tribünden takip etti. İç saha maçları bir kenara ne kadar deplasman varsa hepsinde o vardı. Bir Elazığspor deplasmanında Boluspor'u yalnız bıraktı, o da rahatsızlığı nedeniyle ayağa kalkamayacak kadar olduğundan dolayı. 

"BU SENE SÜPER LİG İSTİYORUZ"

Altuntaş ayrıca Boluspor'un yaptığı tüm antrenmanları da takip etmeye çalıştığını söyledi. Altuntaş "Boluspor bizim sevdamız. Ekibimizle deplasman da olmak ayrıca keyif. Elimizden geldiğince takip ediyoruz, destek veriyoruz. İnşallah bu sene süper lige çıkarak yeni sezonda süper lig deplasmanları, süper lig maçları yapmak istiyoruz" dedi.

"HAFTA SONUNU İPLE ÇEKİYORUZ"

Altuntaş kadar olmasa da yine genç işadamlarımızdan Abdullah Onur'da birlikte binlerce kilometre yapan isimlerden. Başarılı iş adamları hafta sonunu iple çektiklerini Boluspor maçlarını büyük bir heyecanla beklediklerini belirttiler.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.