ÖNE GEÇTİĞİMİZ MAÇTA 1 PUANA RAZI OLDUK

10/02/2019
10
ŞUB
2019

Spor Toto 1. Ligde yeni teknik direktörü Orhan Kaynak ile yeni bir yol haritası çizen Boluspor 3 puan parolası ile çıktığı maçta öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve mücadelen 1 puanla ayrıldı. Önceki haftalara oranla daha organize olan ve daha çok gol pozisyonu bulan ekibimiz ilk yarıda Bentley ile 1-0 öne geçerken, ikinci yarıda Onurcan'ın golüne karşılık veremeyince, sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Boluspor yine sahasında önemli 2 puan kaybetti.   

Teknik direktör Orhan Kaynak Gökhan, Fink, Burak, Ümit, Ufuk, İshak, Akabueze, Sebaihi, Vukadinovic, Mustafa, Özgür Can on birini sahaya sürdü. Kaynak ilk 18’de Yusuf Emre Gültekin ve Diarra’ya yer vermezken kulübede Gökhan, Umut Gündoğan, Mutlu, Daniel Dimov, Gudio Koçer, Batuhan ve Hayrullah yer aldı.

Maça iyi başlayan Boluspor rakibi Afjet Afyonspor karsısında etkili olan taraftı. Maçın hemen başında Billal Sebaihi’nin şutu direkten dönerken topu önünde bulan Vukadinoviç’in şudu direğin dibinden auta gitti.  Maçın 23’üncü dakikasında Akabueze’nin kaleci Soner’e presi ve pozisyonu takip etmesi ile ekibimiz 1-0 öne geçti. Yine ilk yarıda Billal Sebaihi2nin etkili oyunu takım arkadaşlarını pozisyonlara sokması skor tabelasında değişikliğe neden olmadı ve Boluspor etkin olduğu ilk yarı sonunda soyunma odasına 1-0 önde gitti. Bu devrede Boluspor 3-4 net pozisyondan yararlanamadı.

Kırmızı beyazlılar yine 2. yarıda daha istekli ve arzulu başlayan taraf oldu. Ekibimiz rakibe fazla pozisyon şansı vermezken, rakip kalede final paslarında aynı etkiyi gösteremeyen temsilcimiz aradığı 2. golü bulamadı. Bu devrede Billah-Umut Gündoğan ve Vukadinoviç-Guido değişikliği geldikten sonra konuk ekipte Onurcan nefis bir vuruşla 71’inci dakikada skorda eşitliği sağladı.  

Bentley’in 73’üncü dakikada kullandığı serbest vuruşta Burak Bekaroğlu topa kafa ile vurdu net pozisyonda Afyonspor kalecisi Soner Şahin gole izin vermedi. 

Maçın kalan bölümlerinde 2. santrafor olarak Batuhan’da oyuna dahil olurken, ekibimizin baskısı sonuç getirmedi ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Boluspor 33’e çıkarttı. Kırmızı beyazlılar önümüzdeki hafta deplasmanda Altay ile karşılaşacak.       

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.